Izvor: Prva arhiva vesti 09.05.2016

Prva na licu mesta: Neda se oseća bolje i nije životno ugrožena!

Prva 09.05.2016
Danas nas je sve uznemirila informacija o nesreći naše glumice Nede Arnerić. Ona je sinoć primljena u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama. Ona je pala sa terase na trećem spratu i tom prilikom zadobila prelome tri pršljena. Saznali smo… »

Šta znaš o saobraćaju: AMSS uspešno organizovao gradsko takmičenje u Pionirskom parku

Prva 09.05.2016
U organizaciji AMSS danas je u Pionirskom gradu, kao i u svim okruzima u Srbiji, održano 47. po redu, najstarije i najmasovnije domaće učeničko takmičenje “Šta znaš o saobraćaju”. Ovo gradsko takmičenje poznavanja saobraćaja ujedno je i… »

Izlet u ludnicu i ostale bizarnosti koje su zabavljale Engleze

Prva 09.05.2016
Neka vas ne zavaraju uštogljeni portreti - ljudi su u viktorijanskoj Engleskoj i te kako znali da luduju! Svakako nisu sedeli i dosađivali se sve dok Tesla nije došao i izmislio struju. Samo što su se njihove zabave vrtele oko mrtvih, ludnica i… »

Održane svečane premijere animiranog filma "Angry Birds" u Beogradu i Novom Sadu

Prva 09.05.2016
Svečane premijere dugoočekivanog animiranog filma ANGRY BIRDS održana je ovog vikenda bioskopima Cineplexx Delta City u Beogradu i Arena Cineplexx u Novom Sadu. Crveni, Žuti, Bomba, Leonard, Matilda, Stela i ostali likovi najpoznatije igrice, a sada i… »

Kulturo, eve me: Ava se obukla za splav, a otišla u Narodno?

Prva 09.05.2016
Hrvatska starleta i učesnica rijalitija diplomirala je latinski i italijanski jezik na fakultetu u Zadru, ali voli da širi vidike i tako je pre neko veče išla na predstavu 'Očevi su gradili' koju je izvelo Crnogorsko Narodno pozorište.u Narodnom… »

Najkreativniji slušaoci radija "Play" leteli helikopterom i ludo se proveli!

Prva 09.05.2016
Nakon mesec dana portage za najkreativnijim slušaocima koji su slali svoje video klipove na temu „Zašto baš vi treba da letite sa nama“ tim radija „Play“ je odabrao najkreativnije slušaoce koji su u subotu poleteli sa voditeljima ovog… »

POKLANJAMO knjigu "Ostanite jaki"

Prva 09.05.2016
Vulkan izdavaštvo i Prva.rs vam poklanjaju 5 knjiga “Ostanite jaki”. Novi roman Nika Vujičića koji je svojim inspirativnim pričama motivisao mnoge ljude. Još jedna knjiga koja nam pokazuje da uz veru i dobru volju uvek možemo prevazići… »

Srpski folk end rol: "Kod političara i kriminalaca bolji provod i novac"

Prva 09.05.2016
Folk pevačica Radmila Manojlović ne nastupa na proslavama kolega, ali je otkrila ko su joj omiljeni klijenti. Rada kaže da je, kada nastupa na mestima gde ima javnih ličnosti, atmosfera “uštogljena“ i da zato najviše voli intimne proslave na… »

Zdrave navike Šarliz Teron: Vitka i lepa bez dijeta i velikih odricanja

Prva 09.05.2016
Glumica iz Južne Afrike, Šarliz Teron svojim izgledom pleni pažnju gde god da se pojavi. Svoj izgled i dobru formu najviše duguje jednostavnim i zdravim životnim navikama. "Nije mi bitno da imam uzan struk, već da budem dovoljno jaka da mogu da… »

Lovefest objavio line up za svoje jubilarno izdanje

Prva 09.05.2016
Najveći festival ljubavi u zemlji ovog leta svoj deseti rođendan proslaviće uz nastupe nekih od najpoznatijih svetskih zvezda, a posle više meseci čekanja fanovi Lovefesta mogu konačno da vide uz koja imena će jubilarno izdanje ovog leta biti… »