Izvor: Prva/Zabava arhiva vesti 09.05.2016

Kulturo, eve me: Ava se obukla za splav, a otišla u Narodno?

Prva 09.05.2016
Hrvatska starleta i učesnica rijalitija diplomirala je latinski i italijanski jezik na fakultetu u Zadru, ali voli da širi vidike i tako je pre neko veče išla na predstavu 'Očevi su gradili' koju je izvelo Crnogorsko Narodno pozorište.u Narodnom… »

Najkreativniji slušaoci radija "Play" leteli helikopterom i ludo se proveli!

Prva 09.05.2016
Nakon mesec dana portage za najkreativnijim slušaocima koji su slali svoje video klipove na temu „Zašto baš vi treba da letite sa nama“ tim radija „Play“ je odabrao najkreativnije slušaoce koji su u subotu poleteli sa voditeljima ovog… »

Srpski folk end rol: "Kod političara i kriminalaca bolji provod i novac"

Prva 09.05.2016
Folk pevačica Radmila Manojlović ne nastupa na proslavama kolega, ali je otkrila ko su joj omiljeni klijenti. Rada kaže da je, kada nastupa na mestima gde ima javnih ličnosti, atmosfera “uštogljena“ i da zato najviše voli intimne proslave na… »

Novu pesmu Džej Lo bi trebalo da odslušaju svi "mamini sinovi"

Prva 09.05.2016
Pop zvezda izbacila spot za pesmu "Ain’t Your Mama“. Ako smatrate Dženifer Lopez tralala pevačicom uz čije se pesme samo dobro đuska, onda lepo odslušajte ovu pesmu i obratite pažnju na početak. Pesma je manifest majki, žena i domaćica 21… »

Tajno venčanje u Mileševi: Nikola Rokvić i Bojana Barović pod krilima Belog anđela

Prva 09.05.2016
Lep majski dan, cvrkut ptica i nedeljna tišina. Vreme idealno da se stane na ludi kamen. Nikola i Bojana odlučili su da ga iskoriste baš u te svhre i da ceremoniju obave u miru i tišini manastira Mileševa, bez radoznalih očiju javnosti i paparaca… »

Tom Henks sam sebe rasplakao pričom o tužnom detinjstvu

Prva 09.05.2016
U intervjuu za BBC Radio 4, Toma su preplavile emocije. Zaćutao je sa suzama u očima kada ge je voditeljka pitala kako je razvod roditelja uticao na njega. Kada se malo pribrao, Henks je rekao: "Šta ste mi uradili'". Oskarovac je ispričao da je njega… »