Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 09.05.2016

Rekla je samo - "izvinite, pustite me": Ispovest komšije, koji je spasavao Nedu Arnerić posle pada! (FOTO) (video)

Telegraf 09.05.2016
- Nije imala krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svesna. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć - priča komšija A. N. Komšija A.N. zajedno sa još jednim komšijom izvukao je Nedu Arnerić sa limenog krova na koji je pala. Muž Nede Arnerić… »

Evo šta je Nedu Arnerić spaslo od sigurne smrti, nakon pada sa trećeg sprata! (foto)

Telegraf 09.05.2016
Prema rečima njenog supruga, Neda je na terasi prostirala veš, kada se, najverovatnije, okliznula i pala. Glumica Neda Arnerić, koja je sinoć pala sa terase svog stana, kada je zadobila teške telesne povrede, preživela je zahvaljujući antikvarnici… »

Samohrana majka preti da će skočiti s terase: Stravična drama u Mirijevu!

Telegraf 09.05.2016
Sudski izvšitelji došli su jutros u Mirijevo kako bi iz stana iselili samohranu majku Danku G. koja u njemu živi od 2014. godine. Beograđanka, u čiji stan u Mirijevu su došli sudski izvršitelji kako bi je iselili, preti da će skočiti sa terase… »

Ovo je trenutno stanje Nede Arnerić: Najgore je prošlo, sada ostaje samo čekanje

Telegraf 09.05.2016
Proslavljena dramska umetnica je provela mirnu noć u Urgentnom centru i njeno zdravstveno stanje je “mnogo bolje“. Zdravstveno stanje glumice Nede Arnerić je stabilno, ona je van životne opasnosti nakon što je u nedelju pala sa terase stana u kom… »

U frižideru švercovali cigarete i tablete za potenciju: Carinici sprečili krijumčare iz Valjeva (FOTO)

Telegraf 09.05.2016
Prilikom detaljne kontrole autobusa, u frižideru je otkriveno 25 kutija leka za potenciju „Kamagra“, dok je u ventilaciji i podu bilo sakriveno 6.200 cigareta i 5.238 grama rezanog duvana. Carinici su sprečili pokušaj da se iz zemlje prokrijumčari… »

Glavoseča poslat u zatvor! Veliboru Bakiću ukinut pritvor

Telegraf 09.05.2016
Postupak zbog iznude protiv Bakića vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal, koje se nije oglašavalo povodom ovog slučaja. Specijalni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Veliboru Bakiću (32) , osumnjičenom za iznudu, i uputio ga na služenje… »

Kidali rasvetu na mostu u valjevu: A nisu ni sanjali da ih vreba policija! (foto)

Telegraf 09.05.2016
Uhapšeni O.N. (21), O.P. (22), Š.F. (27) i J.T. (28) su uhvaćeni na delu, dok su kidali led rasvetu. Novopostavljenu led rasvetu na mostu u centru Valjeva su pokidali za vikend četvorica mladića, koji su uhvaćeni na delu. SKANDAL: Crkva u selu… »

Darko Kostić osuđen na 40 godina zatvora za monstruozno ubistvo i silovanje male Ivane (14)!

Telegraf 09.05.2016
Ivana Podraščić, učenica iz Batajnice je 29. jula 2014. otišla iz kuće i od tada se nikome nije javljala. Posle dva meseca potrage, policija je pronašla njeno beživotno telo u napuštenoj kući u Rakovici. Presuda Darku Kostiću, optuženom za… »

Da li je sa ovakve terase Neda Arnerić mogla da se oklizne i padne? (FOTO)

Telegraf 09.05.2016
Prema saznanjima Telegrafa, terasa sa koje je pala glumica ograđena je staklom u visini od 130 centimetara. Glumica Neda Arnerić zadobila je teške povrede kičme kada je sinoć pala sa terase svog stana u Dubljanskoj ulici na Vračaru, ali je nepoznato… »

Muža tukla do smrti, sin joj pomogao? Jezivi detalji porodične tragedije koja je potresla Srbiju!

Telegraf 09.05.2016
Ubistvu je prethodila svađa nevenčanih supružnika, nakon što je Eržebet napustila Roberta i vratila se u Ostojićevo kod njene majke. Telo Roberta Kurine (43) iz Subotice, pronađeno je juče kraj puta u Savskoj ulici, na periferiji banatskog sela… »