Izvor: Tračara/Zabava arhiva vesti 09.05.2016

Justin Timberlake nastupa na finalnoj večeri Evrovizije

Tračara 09.05.2016
Svetska zvezda Justin Timberlake pojaviće se kao specijalni gost finalne večeri ovogodišnje Evrovizije i izvesti svoj najnoviji hit Can’t stop this feeling po prvi put. Ovo nije znak da je, nakon Australije, i Amerika rešila da se priključi… »

Ava Karabatić u pozorište došla obučena kao za splav

Tračara 09.05.2016
Kako je po izlasku iz vile Parova postala voditeljka na srećnoj televiziji, Ava Karabatić sve više vremena provodi u Beogradu. Prethodni vikend nije iskoristia za provod na splavu ili kafani kao ranije, već da se kulturno uzdigne. Hrvatska starleta… »

Ispovest Marine Tucaković o gubitku deteta

Tračara 09.05.2016
Marina Tucaković je možda i najuspešniji tekstopisac u regionu. Iako ima zavidnu karijeru, ona je u novoj kolumni otkrila da bi izabrala drugi poziv kada bi vratila vreme, jer je zbog posla izgubila ono najvrednije. “Majka nikad ne može da se pomiri… »

Venčali se Nikola Rokvić i Bojana Barović

Tračara 09.05.2016
Nikola Rokvić oženio se u subotu manekenkom Bojanom Barović, sa kojom je u vezi više od 5 godina. Poznati par se venčao u manastiru Mileševa kod Prijepolja. Izvor za Kurir je otkrio da je sam čin bio veoma intiman i da su osim mladenaca bili… »

Albanski novinar pokušao da isprovocira Sanju Vučić

Tračara 09.05.2016
Na konferenciji održanoj povodom 61. takmičenja za pesmu Evrovizije, našoj predstavnici Sanji Vučić, jedan albanski novinar postavio je vrlo intrigantno pitanje koje je šokiralo celu njenu ekipu. “Prvo moram da kažem da ste imali odličan nastup… »

Rada Manojlović: Kriminalci i političari ostavljaju najveći bakšiš

Tračara 09.05.2016
Iako je i sama javna ličnost, Rada Manojlović tvrdi da su žurke sa poznatim zvezdama neprirodne i suzdržane, ali zato kaže da je najbolji provod uz kriminalce i političare. “Ljudi iz javnog sveta paze kako se ponašalju i šta rade. Kada nastupam… »

Koliko Dara mesečno odvaja za kazne?

Tračara 09.05.2016
Dara Bubamara važi za osobu koja obožava skupe automobile i brzu vožnju. Otkrila je i da zbog bahate vožnje mesečno iskešira skoro tri prosečne plate u Srbiji. Sutra se zavrsava spot ! … »

Čime bi se Kim Kardashian bavila da nije starleta?

Tračara 09.05.2016
Kim Kardashian bi volela da bude forenzičar! Najpopularnija rijaliti zvezda na svetu je još jednom zasijala na naslovnici najpriznatijeg modnog magazina u svetu. Prelepe fotogafije pratio je ništa manje zanimljiv intervju. Naime, na pitanje čime bi se… »

KBS: Severina iskopirala Zendayu

Tračara 09.05.2016
Mlada tinejdžerska zvezda, devetnaestogodišnja Zendaya, se pre nekoliko meseci pojavila u zanosnoj čipkastoj haljini na premijeri jednog filma u Los Anđelesu. Fotografiju je postavila na Instagram i dobila mnoštvo pozitivnih komentara, a kreacija… »

HIT: Nikola Rokvić kao Christina Aguilera

Tračara 09.05.2016
U sinoćnoj epizodi humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato pobedu je odneo Halid Muslimović koji je sa Suzanom Mančić dočarao jednu od najlepših scena iz kultnog filma Prljavi ples, doduše, na srpskom jeziku budući da nijedno od njih… »