Beograd arhiva vesti 20.05.2016

Opljačkana zlatara u centru Beograda Tanjug

Studio B 20.05.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na pronalasku dvojice počinilaca koji su večeras oko 19 časova, maskirani, iz jedne zlatare u centru Beograda uzeli neutvrđenu količinu nakita. Osumnjičeni su ušli u zlataru, i uz pretnju… »

Sećanje na tragediju: Godišnjica pogibije pacijenata i gardista u KBC Dragiša Mišović

Kurir 20.05.2016
U raketnom napadu NATO avijacije na KBC „Dragiša Mišović”, 20. maja 1999. godine, u 00.50 sati posle ponoći, živote su izgubili tri pacijenta bolnice i sedam pripadnika Vojske Jugoslavije. BEOGRAD - Član Gradskog veća Milan Janković položio… »

Za rekonstrukciju Trga Slavija stigle dve ponude

Beta 20.05.2016
Na tenderu za izbor izvodjača radova na rekonstrukciji beogradskog Trga Slavija stigle su dve ponude, piše današnji Blic. Ponudu je dostavila domaća gradjevinska firma "Ratko Mitrović" koja je spremna da posao obavi po ceni od 1,2 milijarde dinara, a… »

Pet osoba povređeno u pet saobraćajnih nezgoda u Beogradu

Blic 20.05.2016
Hitna pomoć je protekle noći u Beograd imala 122 intervencije od kojih 27 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je ukupno pet osoba povređeno. U 20.25 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića povređen je… »

Rešenje problema otpadnih voda u Beogradu: Potpisan važan ugovor u Starom dvoru

Telegraf 20.05.2016
- Grad Beograd trenutno nema nijedno postrojenje za preradu otpadnih voda i sve otpadne vode ispušta u Savu i Dunav, što je nedopustivo za evropsku metropolu koju želimo da stvaramo - rekao je Mali. Danas je u Starom dvoru potpisan Ugovor o… »

Radovi na šinama u Karađorđevoj: Linije 7 i 11 se ukidaju, 2 i 9 voze izmenjeno

Kurir 20.05.2016
BEOGRAD - Zbog radova na šinama u Karađorđevoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Zemunski put, od subote 21. maja od jedan sat posle ponoći do ponedeljka 23. maja u četiri sata ujutru, menja se režim rada linija JGP. U subotu i nedelju tramvaji sa… »

HIT: Lopovi u Mirijevu pokušali da ukradu pivo, a onda ih je NAPAO frižider

24 Sata 20.05.2016
U Mirijevu su dva lopova pokušala da obiju frižider sa pivom usred noći, ali verovatno nisu očekivali da će frižider žestoko da uzvrati. Prvo je jedan lik pokušao da otvori frižider, a onda je drugi, sa kožnom jaknom preko glave, prišao i… »

Karavan zdrave hrane na pijaci „Kalenić” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
U danima vikenda na pijaci „Kalenić” od 8 do 16 časova održaće se Karavan zdrave hrane, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”. U okviru Karavana sugrađani mogu nabaviti domaće sokove, sirupe, kompote, salate, mnogobrojne proizvode od aronije i… »

Belgrade to Bowie: Beograd na najbolji mogući način odaje počast velikoj muzičkoj legendi (FOTO) (video)

Telegraf 20.05.2016
"Belgrade to Bowie" najavljuje poseban filmski repertoar, koji će sadržati filmove u kojima je Bouvi igrao, snimke njegovih koncerata, spotove, posebne muzičke događaje sa nastupima domaćih autora. Gradski menadžer Goran Vesić, sastao se danas u… »

Bus plus u RK „Beograd“ na drugom spratu Studio B

Studio B 20.05.2016
Najveće prodajno mesto Bus plusa u Robnoj kući „Beograd“ sada je na drugom spratu i mnogo je veće. Do novog prodajnog mesta može se doći sa više strana: liftovima sa ulaza iz Ulice kralja Milana ili iz Masarikove, kao i sa Platoa Djoke Vjestice… »