Beograd arhiva vesti 20.05.2016

Filmska akcija: Maskirani napadači sa palicama opljačkali zlataru

Blic 20.05.2016
Maskirani napadači opremljeni bejzbol palicama opljačkali su danas oko 19 sati zlataru u centru Beograda. Napadači su u zlataru "Stefanović" na Terazjiama upali sa palicama i počeli da razbijaju police i skupljaju nakit a u jednom momentu, jedan od… »

Da se ne zaboravi: Polaganjem venaca obeležena godišnjica NATO bombardovanja bolnice "Dragiša Mišović"

Blic 20.05.2016
Na spomen-obeležje ispred KBC „Dragiša Mišović”, povodom 17 godina od NATO bombardovanja i pogibije gardista u tom objektu danas su položeni venci. Član Gradskog veća Milan Janković istakao je da se danas sećamo svih vojnika i pacijenata koji… »

Dve ponude za rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Na tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja pristigle su dve ponude. Jedna od domaće firme „MBA – Ratko Mitrović niskogradnja”, a druga zajednička od italijanske firme „Italiana Costruzioni” i… »

Pet osoba povređeno u pet saobraćajnih nezgoda u Beogradu

Blic 20.05.2016
Hitna pomoć je protekle noći u Beograd imala 122 intervencije od kojih 27 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je ukupno pet osoba povređeno. U 20.25 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića povređen je… »

I: stranci pomažu izgradnju kanalizacionog sistema

Blic 20.05.2016
U Starom dvoru je potpisan ugovor o savetodavnim uslugama koje će Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Grupe svetske banke, pružati Gradu Beogradu u vezi sa finansiranjem izgradnje kanalizacionog sistema i sprovođenja javno-privatnog… »

Izmene u gradskom prevozu! Neke linije se ukidaju, a neke menjaju trasu!

Srbija danas 20.05.2016
Zbog radova na šinama u Karađorđevoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Zemunski put, od subote 21. maja od jedan sat posle ponoći do ponedeljka 23. maja u četiri sata ujutru, menja se režim rada linija JGP. U subotu i nedelju tramvaji sa linije 2… »

HIT: Lopovi u Mirijevu pokušali da ukradu pivo, a onda ih je NAPAO frižider

24 Sata 20.05.2016
U Mirijevu su dva lopova pokušala da obiju frižider sa pivom usred noći, ali verovatno nisu očekivali da će frižider žestoko da uzvrati. Prvo je jedan lik pokušao da otvori frižider, a onda je drugi, sa kožnom jaknom preko glave, prišao i… »

Karavan zdrave hrane na pijaci "Kalenić"

Telegraf 20.05.2016
U danima vikenda posetite Karavan zdrave hrane, koji se održava na pijaci „Kalenić“ u periodu od 8 do 16 časova. U okviru Karavana možete naći domaće sokove, sirupe, kompote, salate, mnogobrojne proizvode od aronije i meda, kao i sertifikovano… »

Belgrade to Bowie: Beograd na najbolji mogući način odaje počast velikoj muzičkoj legendi (FOTO) (video)

Telegraf 20.05.2016
"Belgrade to Bowie" najavljuje poseban filmski repertoar, koji će sadržati filmove u kojima je Bouvi igrao, snimke njegovih koncerata, spotove, posebne muzičke događaje sa nastupima domaćih autora. Gradski menadžer Goran Vesić, sastao se danas u… »

Bus plus u RK „Beograd“ na drugom spratu Studio B

Studio B 20.05.2016
Najveće prodajno mesto Bus plusa u Robnoj kući „Beograd“ sada je na drugom spratu i mnogo je veće. Do novog prodajnog mesta može se doći sa više strana: liftovima sa ulaza iz Ulice kralja Milana ili iz Masarikove, kao i sa Platoa Djoke Vjestice… »