Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Boba motri na snajku! (VIDEO)

Alo 20.05.2016
Nakon informacije da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović raskinuli, pevačica je u sredu uveče nastupala na splavu, gde ju je bodrila cela porodica njenog momka. Kako bi demantovali da su u vezi ikad imali probleme, sa Aleksandrom su došli i… »

Umrla da ne bi glasala na izborima (FOTO)

Alo 20.05.2016
Neobična umrlica osvanula je na internetu. U njoj se govori o ženi koja je odlučila da umre, kako ne bi morala da bira za koga će da glasa na izborima. Hilari Klinton ili Donald Tramp, večita nedoumica. Da ne bi morala da bira za koga će da glasa… »

Džeger u septembru stiže u Beograd!

Alo 20.05.2016
Lazar Šećerović, osnivač prve diskoteke na Balkanu i prvog privatnog muzeja, Doma Jevrema Grujića, najavio je danas da će u septembru u Beograd doći slavni Mik Džeger. Govoreći o prvoj diskoteci u kojoj će u "Noći muzeja" biti žurka "Lude… »

Marko spavao sa Gastozovom bivšom!

Alo 20.05.2016
Marko Perović i Nenad Marinković - Gastoz od prošle godine kada su se upoznali u "Parovima" postali su veoma dobri prijatelji. Međutim, i to bi se moglo promeniti, jer je Marko proveo noć sa Gastozovom bivšom devojkom. Vila "Parova" dobila je novu… »

Marina i Jelena se umalo potukle zbog rakije (VIDEO)

Alo 20.05.2016
Poznato je da farmeri bukvalno polude četvrtkom tokom žurke. Tako je bilo i sinoć, kada su se Marina Perazić i Jelena Golubović umalo potukle zbog flaše rakije. U toku vesele atmosfere, Perazićeva je uzela flašu rakije i krenila u kupatilo, što… »

Bivša farmerka povredila obe ruke i nogu!

Alo 20.05.2016
Pevačica Gabrijela Pejčev nakon "Farme 6" vredno radi i trudi se da bude što uspešnija. Bivša farmerka takođe naporno vežba u teretani, ali njen trud u treninzima ju je odveo do povrede. Pejčeova se požalila svojim prijateljima na Fejsbuku da je… »

Manekenka prošetala bez gaćica

Alo 20.05.2016
Bela Hadid je u Kanu na crvenom tepihu zablistala u haljini koja je više otkrivala nego sakrivala, a ako je suditi prema fotografijama, manekenka je ovog puta gaćice ostavila kod kuće. Naime, na premijeri filma „Nepoznata devojka“… »

Vesna kažnjena sa 50.000 evra! (VIDEO)

Alo 20.05.2016
U toku noći Vesna Zmijanac je svojevoljno napustila "Farmu", a kao i svi ostali farmeri koji su se ranije odlučili na ovaj korak i ona je kažnjena novčano, kao i diskvalifikacijom. Farmeri su se okupili kako bi ovonedeljna gazdarica Maja pročitala… »

Kriv sam što sam bolestan

Alo 20.05.2016
Poznati holivudski glumac Tom Henks kaže da je odbio savete lekara i živeo na svoj način, što ga je na kraju dovelo do toga da oboli od dijabetesa. - Ja sam deo lenje generacije Amerikanaca koji slepo idu kroz život i sada su u velikom problemu… »

Magdalena i Đole imali seks (VIDEO)

Alo 20.05.2016
U "Parovima" ništa novo. Svađa, poneka tuča, a padne i poneki seks, kao na primer tokom noći kada su Magdalena i Đole imali vrelu akciju u krevetu. Par je čekao da ostali stanari odu na spavanje, pa su se pokrili jorganom i imali žestok seks od kog… »