Izvor: Beta video arhiva vesti 20.05.2016

U Srbiji u septe,bru počinje da radi novi virtuelni mobilni operator - Mundio mobajl

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - U Srbiji bi u septembru trebalo da počne da radi novi, virtuelni mobilni operator britanske kompanije Mundio mobajl, koji će raditi pod brendom Vekton mobajl, najavio je danas u Republičkoj agenciji za elektronske komunikacije i poštanske… »

Završena Multinacionalna vežba ``Platinasti vuk

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Danom visokih zvanica danas je u Bazi ``Jug``, na poligonu ``Borovac``, završena Multinacionalna vežba “Platinasti vuk 16”, koja je prethodne dve nedelje okupila više od tri stotine pripadnika vojski sedam država. Cilj vežbe bilo je… »

Sindikat pravosudja najavio štrajk odmah po formiranju nove Vlade

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Sindikat pravosudja Srbije, koji čine zaposleni u administraciji, najavio je danas da će stupiti u štrajk odmah po formiranju nove Vlade, a zahtevi će biti veće zarade i bolji uslovi rada. Predsednica Sindikat pravosudja Sladjanka… »

Muzičko putovanje sa Horom bečkih dečaka

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Dirigent hora bečkih dečaka , brazilac Luiz dji Godoj objasnio će na repertoaru biti idela kompozitora iz Engleske, Francuske, Amerike, Ilije, Kine, Japana, Irske, Indije, Arabije i Austrije, od Persija, Verdija i Monteverdija, preko… »

Mandat misije NATO u Avganistanu produžen posle isteka krajem 2016.

Beta video 20.05.2016
BRISEL - NATO je danas odlučio da produži mandat svoje misije u Avganistanu koja ističe krajem 2016. godine, izjavio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg. Posle povlačenja medjunarodnih snaga iz Avganistana krajem 2014. godine, u toj zemlji… »

Vučić se sastao sa federalnim kancelarom Švajcarske Turnerom

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas popodne u Palati federacije s federalnim kancelarom Švajcarske konfederacije Valterom Turnerom i članovim delegacie y Švajcarske.… »

Virt: Imamo decu iz najrazličitijih kultura

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Umetnički direktor Hora Gerald Virt, koji je i sam bio član Hora, kazao je da mu je čast što je na čelu institucije poput Hora bečkih dečaka. ``U Horu dobro funkioniše to što deca iz najrazličitijih kultura dobro saradjuju - iz Koreje… »

Lazović: Hor bečkih dečaka centralni događaj muzičke sezone

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF) Milan Lazović istakao je da je koncert Hra bečkih dečaka centralni dogadjaj muzičke sezone. ``Oni nemaju pandan u svetu. Sma tradicija da nešto iz sfere duhovnosti postoji pola mileniju govori o… »

Filip iy Kragujevca: Ljubav prema muzici dovela me u Hor bečkih dečaka

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Član bečkog hora dečaka dvamaestogodišnji Filip poreklom iz Kragujevca, kazao je da ga je u Hor ``odvela ljubav prema muzici i to što voli da peva.… »

Saša iz Smederevske Palanke: Talenat otkrila nastavanica

Beta video 20.05.2016
BEOGRAD - Član bečkog hora dečaka Saša čiji su roditelji iz Smederevske Palanke, kazao je da je njegov talenat otkrila nastavnica u školi koju pohadja i nagovorila ga da se prijavi u Hor.… »