Izvor: Danas arhiva vesti 20.05.2016

Slaviša Kokeza izabran za novog predsednika FSS

Danas 20.05.2016
Beograd - Slaviša Kokeza je novi novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Doskorašnji potpredsednik i prvi čovek FS Beograda nasledio je na mestu prvog čoveka Saveza Tomislava Karadžića, koji je tu funkciju obavljao osam godina. Kokeza je izabran… »

U ponedeljak konsultacije kod Nikolića

Danas 20.05.2016
Beograd - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas poziv predstavnicima svih izbornih lista, koje će imati poslanike u novom sazivu Skupštine Srbije na konsultacije koje će se održati 23.maja, kada će saslušati njihova mišljenja o… »

Karadžić traži još 90 dana

Danas 20.05.2016
Hag - Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić zatražio je od Tribunala u Hagu dodatnih 90 dana za podnošenje žalbe na prvostepenu presudu, kojom je u martu osuđen na 40 godina zatvora. U podnesku, koji je potpisao član pravnog tima… »

Ko će na Crvenu zvezdu?

Danas 20.05.2016
Subotnjim duelom u hali "Aleksandar Nikolić" Partizan i Mega Leks odlučuju o prvom mestu u Grupi B. Partizan je u prvom delu turbo-ritma Superlige otkrio sve mane košarkaše Mega Leksa, gađajući nepogrešivo slabe tačke "ljubičastih". Aleksandar… »

Savršeni Klivlend

Danas 20.05.2016
Drugim trijumfom nad Torontom u finalu Istoka Kavsi postali četvrti tim u istoriji sa plej-of skorom 10-0. Klivlend se poigrava sa rivalima na Istoku. Kavsi su drugim ubedljivim trijumfom nad Torontom postali tek četvrti tim sa perfektnim skorom 10-0 u… »

Španović prva na svetu

Danas 20.05.2016
Srpska atletičarka Ivana Španović je prema rangiranju najeminentnije statističke kuće "All-Athletics", izbila na prvu poziciju svetske rang liste sa ukupno 1374 boda. Španović je do njenih 1374 boda stigla zahvaljujući pobedama na mitinzima… »

DS: Bez koalicije sa SNS i SRS

Danas 20.05.2016
Beograd - Predsedništvo Demokratske stranke (DS) donelo je odluku da stranka ni na lokalnom nivou vlasti, kao ni na svim drugim nivoima, ne ulazi u koalicije sa Srpskom radikalnom strankom (SRS) i Srpskom naprednom strankom (SNS), saopštila je danas DS… »

Odloženo suđenje Momčilu Perišiću

Danas 20.05.2016
Slučaj špijunaže čeka da Viši sud u Beogradu sazna koje dokaze sme da koristi. Beograd - Samo što je počelo, suđenje bivšem načelniku Generalštaba Vojske Jugoslavije Momčilu Perišiću je juče odloženo. Zahtev za odlaganjem došao je od… »

Nikolić očekuje reakciju nadležnih

Danas 19.05.2016
Predsednik Srbije se oglasio u vezi sa slučajem rušenja objekata u Hercegovačkoj. Beograd - Zna se koje institucije su nadležne za slučaj rušenja objekata u Savamali, i očekujemo da one reaguju, odnosno urade svoj posao, rečeno je Danasu u… »

Novu Vladu čeka štrajk pravosuđa

Danas 20.05.2016
Sindikalci zahtevaju povećanje zarada, poštovanje potpisanih sporazuma i ispunjenje datih obećanja Milošević: Nema smisla da čekamo sto dana, u vladi će sedeti isti ljudi. Beograd - Novog ministra pravosuđa, ko god to bio, sačekaće štrajk… »