Izvor: Danas/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Doktor fanka stiže na Exit

Danas 20.05.2016
George Clinton i Parliament-Funkadelic na glavnoj festivalskoj bini. Novi Sad - George Clinton, ikona fank muzike i jedan od najuticajnijih muzičara svih vremena, nastupiće u petak, 8. jula, na glavnoj bini Exit festivala u pratnji svog čuvenog benda… »

Rokenrol vs šoping-mol

Danas 20.05.2016
Disciplin A Kitschme svira ispred Ušće šoping centra. Beograd - Najmonolitnija rok pojava na ovim prostorima - Disciplin A Kitschme, na sveopšte iznenađenje, prirediće besplatan mini-koncert za Beograđane u nedelju, 22. maja, od 15 časova, ispred… »

Kabare na kraju sveta

Danas 20.05.2016
Peli smo se na ovom koncertu po moždanim serpentinama, kretali se kroz melanholične vizije i introspektivne panorame, boravili u čudesnoj izolovanosti od stvarnog sveta. Tuxedomoon u sali Amerikana Doma omladine Beograd Svetska turneja kultnog art-rock… »

Melodija koja nadjačava buku

Danas 20.05.2016
Grupa Virvel u subotu u klubu Elektropionir. Beograd - Beogradski bend Virvel sviraće u subotu, 21. maja, od 21 sat u klubu Elektropionir. "Ovaj koncert Virvel će iskoristiti za promociju novog singla 'Poslednji Svedok/Neobična banda', a imaćete… »

Beograd ima i RHCP i Arctic Monkeys

Danas 19.05.2016
Dva tribute benda ovog petka u Božidarcu. Beograd - Kako su svet "čačnuli" novom pesmom "Dark Necessities" i turnejom na koju kreću, a kojom će promovisati album "The Gateway", koji će objaviti u narednih mesec dana, Red Hot Chili Peppers su ponovo… »