Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Fox pomera granice predstavljanjem serije Izgnanik

Domino magazin 20.05.2016
Premijera serije prvi put na Facebooku, ne propustite je. FOX, vodeći globalni zabavni kanal, danas će postati prvi TV kanal u Evropi koji će svoju novu dramu predstaviti putem Facebook Live aplikacije, istovremeno u 61 zemlji. U petak, 20. maja u 22… »

Meso definitivno uzrokuje rak

Domino magazin 20.05.2016
Smanjite količinu što pre. Međunarodna agencija za istraživanje raka (IARC), sastavljena od međunarodnih stručnjaka, nakon analize oko 800 studija konačno je utvrdila obrađeno meso definitivno uzrokuje rak. Znate, slanine, šunke ili viršle… »

Vrata u podzemni svet se nalaze u Sibiru

Domino magazin 20.05.2016
Meštani uplašeni, naučnici oduševljeni. Ovo na slici gore je krater Batagajka koji se nalazi u Sibiru. I privlači pažnju i loklanog stanovništva i naučnika. Meštani ruske regije Jakutsk se plaše i da priđu lokalitetu, a smatraju da su to vrata… »

Rat sa Rusijom počinje za godinu dana?

Domino magazin 20.05.2016
Tvrdi bivši zamenik glavnog komandanta NATO. General Sir Richard Shirreff, bivši zamenik glavnog komandanta NATO snaga u svojoj knjizi “2017. Rat protiv Rusije” navodi da će rat sa Rusijom početi za godinu dana. Uznemirujući scenario podrazumeva… »

Disney princeze kao majke ili trudnice

Domino magazin 20.05.2016
Bilo je krajnje vreme. Da li ste možda primetili kako u svim Disney filmovima ljubav uvek ima važno mesto u životima glavnim likova? Ali zašto nikada nismo videli to – živeli su srećno do kraja života. E pa sada imamo ilustracije na kojima su… »

Apokalipsa stiže u bioskope!

Domino magazin 20.05.2016
Dugo očekivani 3D film X-men: Apokalipsa od danas je u bioskopima u Srbiji. X-men: Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača… »

Samo ovo nedostaje da vas poljubi

Domino magazin 20.05.2016
A tako je jednostavno. Ako vam treba malo motivacije za romantični poljubac imamo ideju. Pa uzmite žvake Dentyne. To je bar poruka ove zabavne kampanje iz Čilea. Dakle žvake su te koje će devojku pogurati ka vama. BUKVALNO! Kreativu je osmislila… »

Lampa za vaš telefon

Domino magazin 20.05.2016
Idealno za kampovanje ili putovanja. Evo super ideje za kampovanje. Ili čitanje pored kreveta negde na putu. Samo nabavite Travelamp za 8 dolara i rešili ste problem. To je u stvari maleni abažur koji se montira na telefon. Onda uključite blic i eto… »

Zajedno spremajte kuću

Domino magazin 20.05.2016
To je najbolja stvar za vezu. Eksperti za veze tvrde da parovi koji zajedno spremaju kuću i obavljaju ove poslove imaju uspešnije i duže veze i brak. Poslove možete podeliti po tome šta najviše volite da radite. Ako žene kuhvju, muškarci bi… »

Traži se novi Bond

Domino magazin 20.05.2016
Daniel Craig odbio 100 miliona dolara. Daniel Craig je defitnivno odustao od uloge Jamesa Bonda. Navodno je odbio ponudu od 100 miliona za još dva filma. Craig je već ranije izjavio da bi pre umro nego snimio još jedan film o tajnom agentu. “Daniel… »