Izvor: Kurir/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

(Video) Najskuplji odlazak sa imanja: Vesna Zmijanac kažnjena sa 50.000 evra

Kurir 20.05.2016
Vesna Zmijanac u toku noći svojevoljno napustila "Farmu", zbog čega će biti novčano kažnjena. Farmeri su se okupili kako bi ovonedeljna gazdarica Maja pročitala pismo Zadruge u kome je saopšteno da je Vesna diskvalifikovana, kao i da je dužna na… »

(Video) Od kamere se ne mogu sakriti: Nećete verovati gde su Filip i Ana Marija imali akciju

Kurir 20.05.2016
Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić ne odustaju od noćnih akcija! Ovog puta nisu to uradili pred svima već su se sakrili u šumarak iza izolacije kako ih niko ne bi ometao. Njih dvoje su u toku noći odneli jastuk i ćebad iza izolacije i tek kad je… »

(Video 18+) goli i poniženi: Ruska policija naterala prostitutke i mušterije da nagi šetaju gradom

Kurir 20.05.2016
Jedanaest prostitutki i njihovih klijenata bili su primorani da prošetaju goli po centru Sankt Petersburga nakon što je policija upala u bordel. Šokantne slike koje dolaze iz Rusije prikazuju gole muškarce i žene koji pokušavaju da se pokriju… »

Seka Osetila prvo pomeranje bebe: Mislila da nešto nije u redu, a onda sam shvatila da je to to

Kurir 20.05.2016
Seka Alekić je u petom mesecu trudnoće što joj ne smeta da radi puni beogradske klubove kao i one u regionu. Pevačica je nedavno osetila prvo pomerenje bebe, što ju je malo uplašilo. "Osetila sam pomeranje bebe. Mislila sam da prvo nešto nije u… »

Napravio pometnju a nije ni ušao u rijaliti: Prvi srpski straletan obećava ludilo

Kurir 20.05.2016
Dragan Gligorić sebe naziva prvom muškom starletom u Srbiji, a iako bi malo ko pomislio, on ima ženu, dete i rešen je da razbije predrasude u Srbiji. Njegovo umetničko je Dajmond a starletan je već godinu dana. Nije planirao da to postane, već da… »

(Foto) britanci pišu o Maci Diskreciji: Šokirani njenim golim grudima i ponašanjem u rijalitiju!

Kurir 20.05.2016
Britanski mediji nakon seks afere na Evroviziji u kojoj su okrivili Sanju Vučić, pisali su i o Maci Diskreciji. Naime, tabloid "Dejli Star" koji redovno piše o njihovim rijalitijima ostao je šokiran Macinim i Nikolinim ponašanjem tokom emisije… »

Plavi Mesec u subotu otkriva sve: Čekaju vas ogromne promene a u junu sledi rasplet!

Kurir 20.05.2016
Plavi Mesec je treći od četiri puna Meseca koji nas očekuju ovog proleća i neraskidivo je povezan sa našom sudbinom. Do ove pojave doćiće 21. maja i to bi mogla da bude prilika da uradimo stvari za koje nikada nismo mislili da su moguće. Takođe… »

Progovorila majka nikole lakića: Evo da li je moj sin gej

Kurir 20.05.2016
Nikola Lakić ušao je na najpoznatije imanje u regionu kao farmer iz naroda, ali je uspeo da se tamo zadrži duže nego mnoge ličnosti koje su poznatije od njega. Nikola se sinoć žestoko sukobio sa Cecom Jovanović, što su ostali farmeri deklarisali… »

Jelena Maćić otkrila porodičnu tajnu: Mog brata su ukrali na rođenju, a rekli da je mrtav rođen

Kurir 20.05.2016
Šmninkera Jelena Maćić iznenadila je sve kada je otkrila veliku porodičnu tajnu. Ona je poznata kao aktivista na društvenim mrežama, a danas je na svom Fejsbuk profilu napisala kako je njenoj majci ukradena beba nakon porođaja. "Moje ime je… »

(Recept) ubacite krastavac u vodu pa popijte: Ovo je manekenska tajna mršavosti i blistave kože!

Kurir 20.05.2016
Ovaj napitak će hidrirati, tonirati i umiriti vašu kožu, jer je krastavac bogat silicijumom, koji se koristi i u tretmanima za lečenje akni, a usput će izbaciti sve otrove iz vašeg tela. Iako je voda sa krastavcem hit otkad su je manekenke… »