Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 20.05.2016

Egipat: Vojska pronašla olupinu aviona

Moj Novi Sad 20.05.2016
Vojska je saopštila da je otkrila delove aviona "Edžiptera", kao i neke od stvari putnika, a da je toku potraga za crnom kutijom aviona, piše Rojters. Egipatska vojska saopštila je danas da je pronašla olupinu aviona koji se srušio na letu iz Pariza… »

Izmena režima saobraćaja na Bulevaru Evrope zbog biciklističke trke

Moj Novi Sad 20.05.2016
Osim auto-trka na Mišeluku, pometnju na gradskim saobraćajnicama tokom vikenda praviće i održavanje "Trofeja sajamskih gradova" u biciklizmu. Kako javlja Gradska uprava za saobraćaj i puteve, u subotu, 21. maja, zbog održavanja biciklističke trke… »

Skupština Vojvodine: Prva sednica u novom sazivu 2. juna

Moj Novi Sad 20.05.2016
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor zakazao je za četvrtak, 2. jun, prvu sednicu novog saziva Skupštine Vojvodine. Na ovoj sednici će se potvrditi mandati poslanika, obrazovati poslaničke grupe, izabrati predsednik i potpredsednici… »

Trke na Mišeluku menjaju režim saobraćaja za vikend

Moj Novi Sad 20.05.2016
Zbog održavanja auto-trke "Velika nagrada Novog Sada 2016", Gradska uprava za saobraćaj i puteve odredila je privremenu izmenu režima saobraćaja u Sremskoj Kamenici i na Mostu slobode. Na saobraćajnicama petlje Alibegovac i Mišeluk, kao i na Mostu… »

Završen 83. Poljoprivredni sajam: Posetilaca više nego lane

Moj Novi Sad 20.05.2016
Poljoprivredni sajam na Novosadskom sajmu je tokom sedam dana videlo oko 125.000 posetilaca, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare direktor Direkcije za komercijalne poslove Nebojša Drakulić. Prema njegovim rečima, 83. međunarodni… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 15 beba

Moj Novi Sad 20.05.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Ivana Caran-Moraić, Jelena Ćosić-Roža i Ivana Popov iz Novog Sada, Mirjana Platiša iz Inđije i Radmila Jovović iz… »

“Podrži RTV”: Skup podrške u ponedeljak ispred "Studija M"

Moj Novi Sad 20.05.2016
Miran skup u znak podrške Radio-televiziji Vojvodine biće održan u ponedeljak, 23. maja, u 19 časova na platou ispred "Studija M". - Želimo da stanemo u odbranu programa javnog servisa Vojvodine koji je vlasništvo svih nas, i u odbranu urednika i… »

Nova urednica RTV: Niko neće ostati bez posla, od jeseni niži honorari

Moj Novi Sad 20.05.2016
Nada Kalkan, nova urednica RT Vojvodine, tvrdi da svi zaposleni ostaju i dalje u radnom odnosu, ali da će im plate biti smanjene. - To su samo korekcije. Sada su na uredničkim mestima zaposleni dobri novinari, koji ranije nisu radili, a to zaslužuju -… »

Od cikloputnika do ciklonomada: "Kako obići svet na biciklu?" sutra na Spensu

Moj Novi Sad 20.05.2016
Tribina "Kako obići svet na biciklu?" održaće se u subotu, 21. maja na Spensu. U pitanju je tribina o nesvakidašnjem višegodišnjem putovanju po svetu na biciklu Snežane Radojičić i predstavljanje najnovije knjige "Nomad". Pre šest godina… »

"Comedy Fest" u Areni: Prvi međunarodni festival filmske komedije

Moj Novi Sad 20.05.2016
U periodu od 25. do 29. maja ove godine biće održan prvi Međunarodni festival filmske komedije – "Comedy Fest", čiji je idejni tvorac Gordana Grubješić, a osnivači i izvršni producenti su Superstar Culture i FAME Solutions. Vođeni idejom da… »