Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 20.05.2016

Užasi tranzicije: Polila se benzinom ispred Vlade

Mondo 20.05.2016
Medžiba Halilović iz Zenice, zbog nemaštine i neuslovnog stanovanja, polila se danas benzinom ispred zgrade vlade FBiH i samo zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika policije, sprečen je tragičan ishod, javili su mediji u BiH. Foto: Mondo/ Goran… »

Marović na lečenju u Švajcarskoj?

Mondo 20.05.2016
Visoki politički funkcioner crnogorske Demokratske partije socijalista Svetozar Marović otputovao je u Švajcarsku na lečenje, objavio je danas podgorički list Vijesti. Foto: screenshot/YouTube Pozivajući se na "pouzdane" izvore, list navodi da je… »

Milo Đukanović i dete: "Deset godina je prošlo..."

Mondo 20.05.2016
Premijer Crne Gore Milo Đukanović primio je danas prvu bebu rođenu u nezavisnoj Crnoj Gori. Prošlo je deset godina od tada, a devojčica Tara ide u četvrti razred osnovne škole. Foto: Vlada Crne Gore Crna Gora obeležava 10 godina od odvajanja od… »

Gušter pokvario semafor u Baru!

Mondo 20.05.2016
Semafori na jednoj od centralnih raskrsnica u Baru već nekoliko dana nisu funkcionisali, a danas je otkriven i razlog kvara. Semafore na rasrsnici kod Tri kule u Baru "ugasio" je, preciznije - prebacio na model žutog trepćućeg svetla - gušter! Ovu… »

Crnogorska nvo: Srbi, srećan nam praznik!

Mondo 20.05.2016
Nevladina organizacija Crnogorska kulturna mreža čestitala je Srbiji 21. maj, "dan nezavisnosti". Tog dana Crna Gora je proglasila nezavisnost pre 10 godina, ali oni smatraju da to treba da bude zajednički praznik. Foto: MONDO Ko može da zavadi "dva… »

Evo koliko Hag plaća Karadžićevom advokatu

Mondo 20.05.2016
Član pravnog tima savetnika haškog osuđenika Radovana Karadžića Piter Robinson od Mehanizma u Hagu dobija 125 dolara na sat ili 1.000 dolara dnevno. Foto: AP/Robin van Lonkhuijsen Robinson je danas naveo da je zbog "neadekvatnih resursa koji su na… »