Izvor: N1 Info arhiva vesti 20.05.2016

Nikolić pozvao radikale na konsultacije, Šešelj ne ide

N1 Info 20.05.2016
Srpska radikalna stranka saopštila je danas da toj stranci stigao poziv predsednika Srbije Tomislava Nikolića na konsultacije o dodeli mandata za sastav nove Vlade Srbije i da će SRS predstavljati potpredsednik stranke Nemanja Šarović i generalna… »

Karadžić traži još 90 dana za podnošenje žalbe

N1 Info 20.05.2016
Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić zatražio je od Tribunala u Hagu dodatnih 90 dana za podnošenje žalbe na prvostepenu presudu, kojom je u martu osuđen na 40 godina zatvora. U podnesku, koji je potpisao član pravnog tima… »

Vulin "leteo" sa tri hiljade metara

N1 Info 20.05.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva" iskočio padobranom iz aviona. Vulin je skočio u tandemu sa instruktorom 63. padobranske brigade sa 3.000 metara. Nakon… »

Danas oblačno s kišom i pljuskovima

N1 Info 20.05.2016
U Srbiji se danas predviđa pretežno oblačno vreme s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Više kiše biće na jugozapadu i jugu Srbije, a na severu povremeno sunčanih intervala. Najniža temperatura… »

Svetozar Marović otišao u Švajcarsku na lečenje

N1 Info 20.05.2016
Visoki politički funkcioner crnogorske Demokratske partije socijalista Svetozar Marović otputovao je u Švajcarsku na lečenje, objavio je danas podgorički list Vijesti. Pozivajući se na "pouzdane" izvore, list navodi da je Marović u Švajcarsku… »

Od septembra u Srbiji radi četvrti mobilni operator

N1 Info 20.05.2016
U Srbiji bi u septembru trebalo da počne da radi novi, virtuelni mobilni operator britanske kompanije Mundio mobajl, koji će raditi pod brendom Vekton mobajl, najavljeno je danas u Republičkoj agenciji za elektronske komunikacije i poštanske usluge… »

Ratko Dmitrović kriv za sprovođenje mobinga

N1 Info 20.05.2016
Direktor i glavni urednik Novosti Ratko Dmitrović sprovodio je mobing nad novinarkom Jelenom Jovović, konstatovano je u presudi koju je jutros izrekla sudija Višeg suda u Beogradu Irena Garčević, prenosi Udruženje novinara Srbije (UNS). Prvostepenom… »

Opljačkana zlatara na Terazijama

N1 Info 20.05.2016
Dve maskirane osobe opljačkale su oko 19.00 sati zlataru u centru Beograda, rečeno je agenciji Beta u policiji. Kako su rekli u MUP-u, dve nepoznate osobe su sa palicama ušle su u zlataru "Stefanović" na Terazijama u Kolarčevoj ulici i počele da… »

Drašković: Vučiću podrška zbog EU, ali ne sa kadrovima JUL-a

N1 Info 20.05.2016
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da je još 2012. godine podržao lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića zbog njegovog strateškog opredeljenja da su evropske integracije jedini razumni put Srbije u budućnost… »

Zakazana konstitutivna sednica pokrajinskog parlamenta

N1 Info 20.05.2016
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor zakazao je za četvrtak, 2. jun prvu sednicu novog saziva Skupštine Vojvodine, saopšteno je danas. Na prvoj sednici biće potvrđeni mandati poslanika, obrazovane poslaničke grupe, a biće izabrani… »