Izvor: Prva arhiva vesti 20.05.2016

Karadžić traži još 90 dana za podnošenje žalbe

Prva 20.05.2016
Hag -- Haški osuđenik Radovan Karadžić zatražio je od Mehanizma u Hagu dodatnih 90 dana za podnošenje žalbe na presudu, kojom je u martu osuđen na 40 godina zatvora. U podnesku, koji je potpisao član pravnog tima savetnika Karadžića, Piter… »

Kažu da su ova TRI horoskopska znaka VEČITE NEŽENJE, a da li je tako?

Prva 20.05.2016
Prestanite da se nadate, on vas neće odvesti pred oltar. Poznato je da se neki muškarci teže odlučuju na tako veliki korak kao što je brak. To mnoge žene ostavlja u pogrešnom uverenju da je problem u njima. Međutim, njegova spremnost da uplovi u… »

Pet letova za manje od 24h: Gde je krenulo naopako?

Prva 20.05.2016
Na dan kada je pao pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, avion kompanije Idžipt er obavio je pet letova. Prema podacima koje su preneli svetski mediji, u sredu 18. maja, avion tipa A320 je prvi put poleteo u 2.53, iz grada Asmare i uputio se ka Kairu… »

Matematičari, čik rešite ovaj zadatak!

Prva 20.05.2016
Iako nije u pitanju kvantna fizika, čini se da zadatak zadaje probleme neočekivano velikom broju ljudi. Izgleda da publika na internetu ne može da se umori od mozgalica, a u poslednje vreme naročito su postali popularni matematički zadaci, pa je tako… »

Dino Merlin za 150 minuta: Pitanje sreće nije pitanje novca

Prva 20.05.2016
U ekskluzivnom intervjuu za 150 minuta, čuveni kantautor Dino Merlin razgovarao je sa voditeljkom i urednicom emisije Anetom Ivanović, o porodici i vaspitanju, o prvoj gitari zarađenoj pomoću lopate, uglja i peska. Dino otkriva i kako je jedna… »

Šest znakova da ste žrtva manipulatora

Prva 20.05.2016
Događa li vam se da se stalno izvinjavate za nešto, a vi ste povređeni? Umanjuje li partner vaša osećanja kao da nisu jednaka njegovima? Ako je vaš odgovor "da", vrlo je verovatno da ste zapeli u nezdravoj vezi s tzv. emocionalnim manipulatorom i… »

Nije mogao da nađe pratilju za MATURU, pa poveo – mačku!

Prva 20.05.2016
Pronalaženje partnerke za matursku zabavu može namučiti mnoge tinejdžere, pa je zato uvek dobra ideja imati ‘rezervu’ za veliki dan. Sem Stajngard iz Vašingtona imao je isti problem, pa je na maturu kao pratilju poveo svoju mačku Rubi. Njegova… »

Suzana Mančić o 2000 evra mesečno: Ja sam zvezda. Živim životom zvezde

Prva 20.05.2016
Kada je izjavila da joj je mesečno potrebno minimum 2000 evra za život, mediji su Suzanu Mančić, voditeljku i učesnicu šou programa Tvoje lice zvuči poznato (nedelja 21h) stavili na stub srama. A publika je reagovala potpuno drugačije. Podržala… »