Izvor: RTV/Balkan arhiva vesti 20.05.2016

Sarajevo: Majka troje dece pokušala da se zapali

RTV 20.05.2016
SARAJEVO - Medžiba Halilović iz Zenice, zbog nemaštine i neuslovnog stanovanja, polila se danas benzinom ispred zgrade vlade FBiH i samo zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika policije, sprečen je tragičan ishod, javili su mediji u BiH… »

Marović otišao u Švajcarsku na lečenje

RTV 20.05.2016
PODGORICA - Visoki politički funkcioner crnogorske Demokratske partije socijalista Svetozar Marović otputovao je u Švajcarsku na lečenje, objavio je danas podgorički list Vijesti. Pozivajući se na "pouzdane" izvore, list navodi da je Marović u… »

Podgorica: Policija zabranila protest DF-a

RTV 20.05.2016
PODGORICA - Crnogorska policija zbog bezbednosnih razloga nije odobrila Demokratskom frontu održavanje protesta 21. maja ispred Skupštine Crne Gore, saopšteno je iz tog političkog saveza. Demokratski front tražio je od policije odobrenje za mirno… »

Grčki carinici u trodnevnom štrajku

RTV 20.05.2016
SKOPLJE - Saobraćaj na makedonsko-grčkoj granici će od danas do ponedeljka biti otežan zbog štrajka grčkih carinika. Skopskom portalu Telma je na graničnom prelazu Evzoni, kraj Bogorodice, rečeno da će se na tom prelazu saobraćaj puštati svaka… »

BL: Obeležena godišnjica stradanja 12 beba

RTV 20.05.2016
BANJALUKA - Parastosom i polaganjem venaca na spomenik "12 beba" na banjalučkom Novom groblju i spomen-obeležju ,,Život" obeležene su 24 godine od stradanja tek novorođene dece u Kliničkom centru Banjaluka. Oni su umrli zbog nedostatka kiseonika… »