Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Džordž Klinton 8. jula na festivalu "Exit"

RTV 20.05.2016
NOVI SAD - Ikona fank muzike i jedan od najuticajnijih muzičara svih vremena Džordž Klinton, nastupiće 8. jula na glavnoj bini "Exit" festivala u pratnji svog benda "Parliament-Funkadelic", najavili su organizatori. Biće to nastup muzičara koji su… »

Snimak Putina koji namiguje Njujorčanima

RTV 20.05.2016
NJUJORK - Na Jutjubu se pojavio snimak na kojem se na reklamnom ekranu na Tajms skveru iznenada pojavljuje lik ruskog predsednika Vladimira Putina koji namiguje Njujorčanima. Lik ruskog lidera pojavio se usred reklame za jednu automobilsku kuću koja je… »

"Dani Vajferta" u Pančevu

RTV 20.05.2016
PANČEVO - U Pančevu će 10. i 11. juna biti održani "Dani Vajferta", mlada. ali izuzetno uspešna manifestacija. U starom gradskom jezgru biće priređen centralni program, a prateće aktivnosti počinju već 30. maja. "Namera nam je da kroz lik i delo… »

"Prvi somborski strip fest"

RTV 20.05.2016
SOMBOR - "Prvi somborski strip fest" je manifestacija koju organizuje UG (udruženje građana) "Centar PEB" Sombor, odnosno Klub ljubitelja stripova Sombor kao deo ovog udruženja, u saradnji sa Gradskom bibliotekom "Karlo Bijelicki" Sombor, Kancelarijom… »