Izvor: Savršena.com/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Održan prvi Food Revolution Day u Beogradu

Savršena.com 20.05.2016
U Beogradu je danas održan prvi Food Revolution Day, globalna inicijativa britanskog kuvara Jamiea Olivera, a kojeg u Srbiji predstavlja Ivana Ćirković, zvanični Food Revolution ambasador. U prostoru Betty Boop bistroa, roditeljima, ljubiteljima… »

Čudotvorac: Za transformaciju Kardashianki zaslužan je – ovaj doktor!

Savršena.com 20.05.2016
Nesporno je da je Kylie Jenner u protekle dve godine doživela neverovatnu transformaciju. Od nevine devojčice koju smo upoznali u rijalitiju pretvorila se u pravu mladu ženu. Mnogi joj zameraju da je prebrzo odrasla i da izgleda mnogo starije od svojih… »

Kratak test ličnosti: Saznajte koliko ste ZLOBNI

Savršena.com 20.05.2016
Šta ste prvo videli na ovom crtežu? Brod, čoveka ili okean? Verovali ili ne, ali vaš odgovor može vam otkriti koliko ste zli. Brod. Okej, to ne znači da ste pritajeni serijski ubica, ali vaš um ima najveći kapacitet za razumevanje zla. Umete da… »

BRAVO: Hrabre mame pokazale su kako izgleda STOMAK POSLE POROĐAJA

Savršena.com 20.05.2016
Skoro svaka žena se bori sa promenama na telu nakon porođaja, ali ove dame su odlučile da pokažu kako ono zaista izgleda nakon rođenja deteta. Na Instagramu su hiljade novopečenih majki fotografisale svoj stomak pre i posle porođaja – neke od… »

Muči te PERUT? Evo kako da je se zauvek rešiš!

Savršena.com 20.05.2016
Muči vas perut, a sva veštačka sredstva i šamponi prepuni hemikalija ne deluju? Priroda, kao i uvek, ima bolje rešenje od onog koje se nudi u apotekama. Maslinovo ulje je, na primer, odlično za hidrataciju dlake. Sve što treba da uradite je da… »