Izvor: Srbija danas arhiva vesti 20.05.2016

Zbog bezbednosnih razloga: Crnogorska policija zabranila protest df-a

Srbija danas 20.05.2016
Crnogorska policija zbog bezbednosnih razloga nije odobrila Demokratskom frontu održavanje protesta 21. maja ispred Skupštine Crne Gore, saopšteno je iz tog političkog saveza. Demokratski front tražio je od policije odobrenje za mirno okupljanje koje… »

Izmene u gradskom prevozu! Neke linije se ukidaju, a neke menjaju trasu!

Srbija danas 20.05.2016
Zbog radova na šinama u Karađorđevoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Zemunski put, od subote 21. maja od jedan sat posle ponoći do ponedeljka 23. maja u četiri sata ujutru, menja se režim rada linija JGP. U subotu i nedelju tramvaji sa linije 2… »

Počeo ITkonekt 2016: Isprobajte drugačiju virtuelnu realnost i uživo upoznajte Game of Thrones junake

Srbija danas 20.05.2016
ITkonekt 2016, 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija jedinstveno je mesto gde posetioci mogu da isprobaju najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti i da se “transportuju” u pustinju, na dno okeana ili možda u svemir, ali i da uživo isprobaju… »

Velika sms pljačka: Poruke koje dobijete sa ovih brojeva mogu vas skupo koštati! (foto)

Srbija danas 20.05.2016
Obratite pažnju! Ako vam je na mobilni telefon stigla poruka sa brojeva 3663, 5678 ili 1991, znači da ste postali korisnik usluga servisa koji vam naplaćuje i do 180 dinara svaku poruku koju vam pošalje. Ako se uzme da ovi servisi nedeljno šalju bar… »

Ovim ćete uvrediti stranca: Ove naše navike su provokacije u drugim zemljama

Srbija danas 20.05.2016
Ponašanja koja su za jednu kulturu uobičajena, za neku drugu mogu biti vrlo uvredljiva. Dok radimo svakodnevne stvari na određen način, smatrajući da je to tako „prirodno“ i „normalno“, ne razmišljamo koliko su nam ustvari kultura i društvo… »

Vašington: Pucnjava u blizini Bele kuće, napadač ranjen i uhapšen

Srbija danas 20.05.2016
Opsadno stanje oko Bele kuće je okončano pošto je policija ustrelila i pritvorila napadača koji je nešto ranije pucao u njenoj blizini. Kako saznaje CNN od pripadnika policije, osumnjičeni je prišao sigurnosnom punktu tajne službe noseći oružje… »

Zvezda dobila Partizan 81 razlike!

Srbija danas 20.05.2016
Neverovatan rezultat. Košarkašice Crvene zvezde savladale su Partizan u juniorskoj konkurenciji rezultatom 117:36 na startu finalnog turnira Prvenstva Srbije u Pirotu. Juniorke crveno-belih uglavnom igraju u seniorskoj ekipi, pa je to objašnjenje za… »

Dani su im odbrojani: Od danas novi izgled paklica cigareta!

Srbija danas 20.05.2016
Ovakav potez dolazi posle usvajanja sličnog zakona u Australiji, koji je, kako navodi AFP, zaslužan za smanjenje stope pušenja, naročito među omladinom. Dani brendiranih paklica cigareta u Britaniji i Francuskoj su odbrojani, pošto je danas stupio… »

Goca u transu! Aleksa pevanjem podigao sve na noge!

Srbija danas 20.05.2016
Pinkova zvezdica dobila čistu peticu. Aleksa Vučković je i večeras zablistao u "Pinkovim zvezdicama" i svojim pevanjem oduševio žiri. Podigli su se svi, te je Aleksa sa peticom prošao direktno u sledeči krug: - Sjajno, imaš tako zreo glas. Nemam… »

Seks bombe! Ovo su najlepše političarke na svetu! (foto)

Srbija danas 20.05.2016
One su dokaz da političari ne moraju biti sredovečni muškarci sa naočarima. Poslednjih godina političku scenu širom sveta obogaćuju žene, koje na sednicama vlade ili skupštine pokazuju da se sa izazovima politike nose jednako dobro kao njihove… »