Izvor: Studio B arhiva vesti 20.05.2016

Opljačkana zlatara u centru Beograda Tanjug

Studio B 20.05.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na pronalasku dvojice počinilaca koji su večeras oko 19 časova, maskirani, iz jedne zlatare u centru Beograda uzeli neutvrđenu količinu nakita. Osumnjičeni su ušli u zlataru, i uz pretnju… »

Konstitutivna sednica Skupštine Vojvodine 2. juna Tanjug

Studio B 20.05.2016
Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine AP Vojvodine biće održana 2. juna, saopšteno je danas iz kabineta predsednika vojvođanskog parlamenta Ištvana Pastora. Na toj sednici biće potvrđeni mandati poslanicima, obrazovane poslaničke grupe i… »

Odata počast stradalim vojnicima i pacijentima KBC „Dragiša Mišović” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Član Gradskog veća Milan Janković položio je danas venac na spomen-obeležje ispred KBC „Dragiša Mišović”, povodom 17 godina od NATO bombardovanja i pogibije gardista u tom objektu. Janković je istakao da se danas sećamo svih vojnika i… »

Dve ponude za rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Na tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja pristigle su dve ponude. Jedna od domaće firme „MBA – Ratko Mitrović niskogradnja”, a druga zajednička od italijanske firme „Italiana Costruzioni” i… »

Mali: Rešavamo problem otpadnih voda Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Danas je u Starom dvoru potpisan Ugovor o savetodavnim uslugama između Grada Beograda i Međunarodne finansijske korporacije (IFC), članice Grupe svetske banke, koji predviđa savetodavnu podršku ove korporacije Beogradu u vezi sa finansiranjem… »

Sahranjen knez Aleksandar Karađorđević Fonet, Beta

Studio B 20.05.2016
U crkvi Svetog Đorđa na Oplencu danas je sahranjen knez Aleksandar Karađordević, sin kneza Pavla Karadorđevića i kneginje Olge. Posmrtni ostaci kneza Aleksandra u Beograd su preneti 18. maja, a protekla dva dana građani su odavali poslednju počast… »

Posle Toleta – Kokeza

Studio B 20.05.2016
Slaviša Kokeza jednoglasno je izabran za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posle dva mandata i osam godina na čelu Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić se povlači. Dosadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza… »

EU daje 56 miliona evra hitne pomoći Grčkoj za migrante Tanjug

Studio B 20.05.2016
Evropska komisija je Grčkoj dodelila 56 miliona evra na ime hitne pomoći za popravljanje uslova migrantima. ANA prenosi da su sredstva namenjena jačanju kapaciteta grčkih vlasti za registraciju novopridošlih migranata i obradu njihovih zahteva za… »

Karavan zdrave hrane na pijaci „Kalenić” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
U danima vikenda na pijaci „Kalenić” od 8 do 16 časova održaće se Karavan zdrave hrane, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”. U okviru Karavana sugrađani mogu nabaviti domaće sokove, sirupe, kompote, salate, mnogobrojne proizvode od aronije i… »

„Belgrade to Bowie” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Vesić: Projekat „Belgrade to Bowie” omaž velikom umetniku i ogledalo duha našeg grada. Gradski menadžer Goran Vesić sastao se danas u Starom dvoru sa Barbarom Garčević, autorkom projekta „Belgrade to Bowie”, u okviru koga će u… »