Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 20.05.2016

Opljačkana zlatara u centru Beograda Tanjug

Studio B 20.05.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na pronalasku dvojice počinilaca koji su večeras oko 19 časova, maskirani, iz jedne zlatare u centru Beograda uzeli neutvrđenu količinu nakita. Osumnjičeni su ušli u zlataru, i uz pretnju… »

Odata počast stradalim vojnicima i pacijentima KBC „Dragiša Mišović” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Član Gradskog veća Milan Janković položio je danas venac na spomen-obeležje ispred KBC „Dragiša Mišović”, povodom 17 godina od NATO bombardovanja i pogibije gardista u tom objektu. Janković je istakao da se danas sećamo svih vojnika i… »

Dve ponude za rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Na tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja pristigle su dve ponude. Jedna od domaće firme „MBA – Ratko Mitrović niskogradnja”, a druga zajednička od italijanske firme „Italiana Costruzioni” i… »

Mali: Rešavamo problem otpadnih voda Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Danas je u Starom dvoru potpisan Ugovor o savetodavnim uslugama između Grada Beograda i Međunarodne finansijske korporacije (IFC), članice Grupe svetske banke, koji predviđa savetodavnu podršku ove korporacije Beogradu u vezi sa finansiranjem… »

Karavan zdrave hrane na pijaci „Kalenić” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
U danima vikenda na pijaci „Kalenić” od 8 do 16 časova održaće se Karavan zdrave hrane, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”. U okviru Karavana sugrađani mogu nabaviti domaće sokove, sirupe, kompote, salate, mnogobrojne proizvode od aronije i… »

„Belgrade to Bowie” Beoinfo

Studio B 20.05.2016
Vesić: Projekat „Belgrade to Bowie” omaž velikom umetniku i ogledalo duha našeg grada. Gradski menadžer Goran Vesić sastao se danas u Starom dvoru sa Barbarom Garčević, autorkom projekta „Belgrade to Bowie”, u okviru koga će u… »

Bus plus u RK „Beograd“ na drugom spratu Studio B

Studio B 20.05.2016
Najveće prodajno mesto Bus plusa u Robnoj kući „Beograd“ sada je na drugom spratu i mnogo je veće. Do novog prodajnog mesta može se doći sa više strana: liftovima sa ulaza iz Ulice kralja Milana ili iz Masarikove, kao i sa Platoa Djoke Vjestice… »

Uzbuna da je podmetnuta bomba u Lominoj ulici lažna Studio B

Studio B 20.05.2016
U ranim jutarnjim časovima, stanovnici Lomine ulice kod broja 48 primetili su zatvoreni putnički kofer ostavljen kod ulaza u njihovu zgradu, za koji su posumnjali da je u pitanju podmetnuta bomba. U toku popodneva na prijavu stanara da se možda radi o… »

Rekonstrukcija Ulice Braće Smiljanić u Batajnici Studio B

Studio B 20.05.2016
U toku je rekonstrukcija Ulice Braće Smiljanića u naselju Batajnica, u dužini od 400 metara. U proteklih nekoliko meseci završeni su radovi na podizanju kvaliteta putne infrastrukture na teritoriji Zemuna. Asfaltirano je preko 30 novih ulica… »

Pesma Duška Radovića na tabli na Adi Ciganliji ižvrljana grafitima Studio B

Studio B 20.05.2016
Pesmu Duška Radovića koja se nalazi na tabli u blizini kamenog grada na Adi Ciganliji, više niko ne može da pročita. To su primetili mnogi posetioci Ade koji apeluju da se tabla Ižvrljana grafitima zameni novom. Radović je u svom duhu , kroz igru… »