Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Kažnjena sa 50. 000 evra: Vesna Zmijanac diskvalifikovana sa Farme! (video)

Svet 20.05.2016
Pevačica Vesna Zmijanac je sinoć samoinicijativno napustila imanje u Lisoviću nakon što je čula radosne vesti – da se njena ćerka Nikolija Jovanović nalazi u blagoslovenom stanju. Vesna nije htela da sačeka kraj rijalitija, već je pobegla sa… »

Filip i Marija Ana ne biraju mesto i vreme za seks… (video)

Svet 20.05.2016
FIlip Đukić i Marija Ana Smiljanić zaista ne biraju ni mesto ni vreme za seks. Imali su akciju u štali, u izolaciji, u spvaćoj sobi pred svima, pa i na krovu kuće… Ovoga puta su to rešili da urade u prirodi, na travi, iza izolacije. Njih dvoje su… »

Seka osetila prvo pomeranje bebe: Mislila sam da nešto nije u redu!

Svet 20.05.2016
Seka Alekić je u petom mesecu trudnoće što joj ne smeta da radi punom parom. Pevačica je nedavno osetila prvo pomerenje bebe, što ju je malo uplašilo. “Osetila sam pomeranje bebe. Mislila sam da prvo nešto nije u redu, a onda sam shvatila da je… »

Prvi srpski starletan u Parovima! (video)

Svet 20.05.2016
Dragan Gligorić sebe naziva prvom muškom starletom u Srbiji. Ima ženu, dete i rešen je da razbije predrasude u Srbiji! Dajmond, kako glasi umetničko ime ovog momka, postao je starletan pre nepunih godinu dana. Kaže da to nije planirao, već da su ga… »

Zašto Kim Kardašijan i Blek Čajna ne razgovaraju?

Svet 20.05.2016
Kim Karadašijan je najzad progovorila o trouglu u kome su Blek Čajna, Kajli Džener i reper Tajga. U klipu nove epizode “Keeping Up with the Kardashians” Kim priča o telefonskom razgovoru s bratom Robom koji je trenutno veren i očekuje dete sa… »

Na ovo niko nije ostao ravnodušan: Ovako izgleda kad Marija Šerifović stvara hit! (video)

Svet 20.05.2016
Marija Šerifović nedavno je predstavila numeru “Sama i tvoja”, koja je za samo par dana dostigla milionske preglede na Jutjubu, a sada se pojavio i snimak iz studija dok je pevačica snimala svoj novi hit. Već je svima jasno da je Marija… »

Jelena Maćić otkrila porodičnu tajnu: Mog brata su ukrali na rođenju!

Svet 20.05.2016
Šminkerka Jelena Maćić otkrila je svoju veliku porodičnu tajnu. “Moje ime je Jelena Maćić. Rođena sam 26.4.1968. Moja majka je tri godine pre rodila zdravo muško dete! Rekli su joj da je mrtvorođeno… Čula ga je da plače. Kao majka, majci… »

Progovorila majka Nikole Lakića: Stefan Jakovljević je izmislio da je moj sin gej!

Svet 20.05.2016
Nikola Lakić ušao je na najpoznatije imanje u regionu kao farmer iz naroda, ali je uspeo da se tamo zadrži duže nego mnoge ličnosti koje su poznatije od njega. Nikola se sinoć žestoko sukobio sa Cecom Jovanović, što su ostali farmeri deklarisali… »

Stigla kući: Neda pobegla od novinara iz bolnice, muž ih posle napao!

Svet 20.05.2016
Neda Arnerić danas je napustila Klinički centar i vratila se kući na lečenje, a tom prilikom uspela je da nasamari brojne novinarske ekipe koje su je čekale ispred bolnice. Do stana na Vračaru dovezao ju je brat, a Neda je ležala na zadnjem… »

Gabrijela Pejčev: Mislila sam da sam mnogo jaka, a onda mi se dogodilo…!

Svet 20.05.2016
Pevačica Gabijela Pejčev povredila je nogu i obe ruke, a pratiocima na društvenim mrežama se požalila da se povredila na treningu. Naime, učesnica Farme 6 bila je u teretani i kao i obično radila vežbe sa instruktorom, da bi zatim rešila da… »