Izvor: Telegraf arhiva vesti 20.05.2016

SRS: Šešelj ipak ne ide na konsultacije kod predsednika Nikolića

Telegraf 20.05.2016
Umesto Šešelja, radikale će predstavljati zamenik predsednika stranke Nemanja Šarović i generalni sekretar Nataša Jovanović. Izbornu listu “ Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj” će, na konsultacijama za određivanje mandatara… »

Stjepanović bez medalje na 100 metara kraul!

Telegraf 20.05.2016
Najbolji srpski plivač i naslednik Milorada Čavića završio je na šestom mestu trku na 100 metara. Srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da osvoji novu medalju na Evropskom prvenstvu u Londonu. Posle srebra na 200 metara kraul, Stjepanović… »

Samohrana majka 3 dece SE polila BENZINOM ispred zgrade vlade: Ubija me nemaština! (foto)

Telegraf 20.05.2016
Kaže da je samohrana majka troje dece i da već osam godina živi u socijalnom stanu koji je izuzetno neuslovan za život. Medžiba Halilović iz Zenice, zbog nemaštine i neuslovnog stanovanja, polila se danas benzinom ispred zgrade vlade FBiH i samo… »

Od septembra još jedan operater u Srbiji! Sa konkurencijom povoljnije cene i nova radna mesta! (foto) (video)

Telegraf 20.05.2016
Reč je kompaniji Mundio mobajl koja je deo britanske Mundio grupe i planira da na tržištu Srbije pretežno pruža usluge međunarodnih pripejd poziva. Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) predstavila je danas… »

Konstitutivna sednica Skupštine Vojvodine 2. juna

Telegraf 20.05.2016
Na sednici će biti potvrđeni mandati poslanicima, obrazovane poslaničke grupe i izabrani predsednik i potpredsednik pokrajinskog parlamenta, a biće imenovan i sekretar i obrazovana radna tela skupštine. Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine… »

Zatvorske kazne NA Kosovu zbog regrutovanja ljudi za ISIS: Osuđenima i do deset godina!

Telegraf 20.05.2016
Imam Zećirja Chazimi osuđen je na desetogodišnju kaznu, a ostala šestorica na kazne od tri do osam godina zatvora. Sud na Kosovu osudio je danas jednog imama i šestoricu njegovih saradnika na do deset godina zatvora zbog regrutovanja boraca za… »

Nesreća kod Kikinde: Dečak povređen na pruzi, sa teškim povredama prebačen u KC Vojvodina

Telegraf 20.05.2016
Dete je prevezeno u KC "Vojvodina", gde su mu konstatovane teške telesne povrede. Desetogodišnji K.N. povređen je oko 17 sati na pruzi Kikinda – Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. FILMSKA PLJAČKA U BEOGRADU USRED DANA: Upali u… »

Devojčica povređena kod hotela Moskva: Saobraćajka u centru Beograda

Telegraf 20.05.2016
Devojka stara 16 godina prevezena je na Institut za ortopediju na Banjici. Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 122 intervencije od kojih 27 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je ukupno pet osoba povređeno. U… »

U Jovanovcu otvorena nova pošta sa besplatnim internet kutkom (FOTO)

Telegraf 20.05.2016
"Pošta Srbije" otvorila je, u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje”, u naselju Jovanovac u Kragujevcu 21. poslovnicu. U nastavku akcije “52 pošte za 52 nedelje”, oko 3.000 meštana kragujevačkih naselja Jovanovac, Cvetojevac i Milatovac danas… »

Rešenje problema otpadnih voda u Beogradu: Potpisan važan ugovor u Starom dvoru

Telegraf 20.05.2016
- Grad Beograd trenutno nema nijedno postrojenje za preradu otpadnih voda i sve otpadne vode ispušta u Savu i Dunav, što je nedopustivo za evropsku metropolu koju želimo da stvaramo - rekao je Mali. Danas je u Starom dvoru potpisan Ugovor o… »