Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 20.05.2016

Samohrana majka 3 dece SE polila BENZINOM ispred zgrade vlade: Ubija me nemaština! (foto)

Telegraf 20.05.2016
Kaže da je samohrana majka troje dece i da već osam godina živi u socijalnom stanu koji je izuzetno neuslovan za život. Medžiba Halilović iz Zenice, zbog nemaštine i neuslovnog stanovanja, polila se danas benzinom ispred zgrade vlade FBiH i samo… »

Crna Gora potopljena na dan nezavisnosti: Kiše i sneg okovali sever države (foto) (video)

Telegraf 20.05.2016
Potop je pogodio Crnu Goru baš na proslavu 10 godina od nezavisnosti. Dok u svim državama regiona se za naredne dane najavljuje stabilizacija vremena sa višim temperaturama, u Crnoj Gori opsadno stzanje, i to baš na 10 godina od proglašenja… »

KOMARCI koji seju smrt razmnožavaju se uz obalu save: Šire opasne viruse!

Telegraf 20.05.2016
Preduzimaju se mere kako bi se zaustavilo razmnožavanje tih insekata poznatih po širenju virusa zapadnog Nila. Na području BiH, uključujući i prostor u neposrednoj blizini Hrvatske, uz reku Savu potvrđeno je širenje staništa tigrastog komarca koji… »

Danijela šokirana: Manijak je kod okretnice autobusa izvadio penis i pitao me da mu ga po...!

Telegraf 20.05.2016
- Prijateljica i ja smo šetale pse kod okretnice autobusa. Prišao nam je muškarac od 60-ak godina, izvadio penis i pitao "Hoćete mi...?" - rekla je devojka. Nepoznati muškarac je sinoć u zagrebačkom naselju Špansko presreo devojke koje su šetale… »

Uhapšeni osumnjičeni za brutalno maltretiranje maloletnog Roma u Podgorici (VIDEO)

Telegraf 20.05.2016
Osumnjičenima je nakon saslušanja dežurni tužilac odredio zadržavanje u trajanju do 72 sata, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo, zlostavljanje, na štetu maloletnog lica. Podgorička polcija uhapsila je Rajka Peruničića… »

Crna Gora: Srednjoškolac izbo nožem drugara iz škole

Telegraf 20.05.2016
Napadač je uhapšen, a povređeni učenik prevezen je u bolnicu u Bijelom Polju. Učenik drugog razreda Srednje škole “Vuksan Đukić” iz Mojkovcau Crnoj Gori, zadobio je dve ubodne rane kada ga je učenik iste škole napao nožem. Skupština… »

Mađarska opozicija napala svog premijera: Zašto kritikuješ Soroša kad te je on školovao?!

Telegraf 20.05.2016
Reakcija opozicije je usledila nakon Orbanove izjave da "Mađari i Poljaci sa pravom zaslužuju više poštovanja aktuelnih i bivših lidera SAD" Mađarska opziciona Demokratska koalicija (DK), tvrdi da premijer Viktor Orban ima da zahvali upravo… »