Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 20.05.2016

Devojčica povređena kod hotela Moskva: Saobraćajka u centru Beograda

Telegraf 20.05.2016
Devojka stara 16 godina prevezena je na Institut za ortopediju na Banjici. Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 122 intervencije od kojih 27 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je ukupno pet osoba povređeno. U… »

Rešenje problema otpadnih voda u Beogradu: Potpisan važan ugovor u Starom dvoru

Telegraf 20.05.2016
- Grad Beograd trenutno nema nijedno postrojenje za preradu otpadnih voda i sve otpadne vode ispušta u Savu i Dunav, što je nedopustivo za evropsku metropolu koju želimo da stvaramo - rekao je Mali. Danas je u Starom dvoru potpisan Ugovor o… »

Karavan zdrave hrane na pijaci "Kalenić"

Telegraf 20.05.2016
U danima vikenda posetite Karavan zdrave hrane, koji se održava na pijaci „Kalenić“ u periodu od 8 do 16 časova. U okviru Karavana možete naći domaće sokove, sirupe, kompote, salate, mnogobrojne proizvode od aronije i meda, kao i sertifikovano… »

Belgrade to Bowie: Beograd na najbolji mogući način odaje počast velikoj muzičkoj legendi (FOTO) (video)

Telegraf 20.05.2016
"Belgrade to Bowie" najavljuje poseban filmski repertoar, koji će sadržati filmove u kojima je Bouvi igrao, snimke njegovih koncerata, spotove, posebne muzičke događaje sa nastupima domaćih autora. Gradski menadžer Goran Vesić, sastao se danas u… »

Kotanyi - Moje kuvanje, moja umetnost (FOTO)

Telegraf 20.05.2016
U nameri da ukaže na širok spektar mogućnosti upotrebe začina, kompanija Kotanyi je, uz zanimljivu prezentaciju o začinima, angažovala i profesionalne kuvare koji su zajedno sa mnogobrojnim predstavnicima medija učestvovali u spremanju… »

Srbija centar Evrope: Kongres Evropskog udruženja mikrohirurga u Beogradu 2018. godine

Telegraf 20.05.2016
Održavanje ovog elitnog naučnog skupa predstavlja veliki značaj za srpsku medicinu, ali i za sam Beograd i Srbiju. Na nedavno održanom Evropskom kongresu mikrohirurga u Antaliji u Turskoj, potvrđeno je da će se sledeći kongres ovog prestižnog… »

Najveći IT događaj u Srbiji: U Beogradu otvoren sajam zapošljavanja ITKonekt (foto)

Telegraf 20.05.2016
Sajam je otvorio član Gradskog veća Dragomir Petronijević, poručujući da nadležni žele da u Beogradu boravište nađe što više kompanija iz oblasti IT industrije. Dvodnevni sajam zapošljavanja ITKonekt otvoren je danas u hotelu… »

Uhapšene četiri osobe zbog krađe visokonaponskog kabla

Telegraf 20.05.2016
Četiri osobe su lišene slobode prilikom krađe oko 100 metara visokonaponskog kabla, ukupne težine oko 500 kilograma. Pripadnici Policijske stanice Lazarevac uhapsili su četiri osobe zbog krađe visokonaponskog kabla, saopštio je Sektor za odnose s… »