Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 20.05.2016

Marović otišao u Švajcarsku na lečenje

Večernje novosti 20.05.2016
Visoki politički funkcioner crnogorske Demokratske partije socijalista Svetozar Marović otputovao je preko Beograda u Švajcarsku na lečenje. PODGORICA - Visoki politički funkcioner crnogorske Demokratske partije socijalista Svetozar Marović… »

Na Žabljaku drugi majski sneg

Večernje novosti 20.05.2016
Na Žabljaku je danas, drugi put u maju, pao sneg, a širom Crne Gore pada kiša. PODGORICA - Na Žabljaku je danas, drugi put u maju, pao sneg, a širom Crne Gore pada kiša. Posebno je jaka kiša u centralnom i južnom delu zemlje, a meteorolozi… »

Srpska ne priznaje rezultate popisa!

Večernje novosti 19.05.2016
U RS ogorčeni odlukom agencije za statistiku BiH zbog načina njihove obrade podataka. Na spisak stalnih stanovnika uvršteno 196.000 ljudi iz inostranstva. ODLUKA Agencije za statistiku BiH - da do 1. jula objavi rezultate popisa stanovništa u BiH, po… »

Prnjavor tuguje: Izdalo ga srce na dan mature

Večernje novosti 20.05.2016
Prnjavor tuguje za Emirom Jugom koji je iznenada preminuo u snu. Bio omiljen među drugarima, dobar đak i izuzetan sportista. SAHRANOM kakva se ne pamti, u četvrtak poslepodne, Prnjavor se oprostio od 18-godišnjeg Emira Juge, iznenada preminulog na dan… »

Dodik: Oborićemo sarajevski popis!

Večernje novosti 20.05.2016
Vlada Srpske danas zatražila poništavanje odluke o načinu obrade rezultata registracije stanovništva. Pozvao na jedinstvo srpskih partija "na sprečavanju skandala" VLADA Srpske danas je zatražila od Agencije za statistiku BiH da odmah stavi van… »

Nema prinudne uprave za RTRS

Večernje novosti 20.05.2016
Žestoka sporenja poslanika vlasti i opozicije oko rada javnog tv servisa u Srpskoj. BANjALUKA - Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske usvojili su u četvrtak izmene i dopune Zakona o Radio-televiziji Republike Srpske, kojim se omogućava… »