Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 20.05.2016

Maskirani napadači opljačkali zlataru u centru Beograda

Večernje novosti 20.05.2016
Dva maskirana napadača opljačkala su večeras oko 18.30 sati zlataru "Stefanović" u Kolarčevoj ulici br. devet, saznaju "Novosti" Dva maskirana napadača opljačkala su večeras oko 18.30 sati zlataru "Stefanović" u Kolarčevoj ulici br. devet… »

Dve ponude za Slaviju

Večernje novosti 20.05.2016
Završena trka za dobijanje posla oko kompletne rekonstrukcije najprometnijeg prestoničkog trga. NA tender za rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja do juče, kada je istekao produženi rok, stigle su dve ponude izvođača - samostalna i… »

Hitna pomoć: Pet udesa sa četiri povređene osobe

Večernje novosti 20.05.2016
Protekle noći u Beogradu dogodilo se pet saobraćajnih udesa u kojima su povređene četiri osobe, a dve su prebačene u Urgentni centar. BEOGRAD - Protekle noći u Beogradu dogodilo se pet saobraćajnih udesa u kojima su povređene četiri osobe, a dve… »

Noć muzeja Biće izložena i srpska Mona Liza

Večernje novosti 20.05.2016
U Noći muzeja Dom Jevrema Grujića ponudiće posetiocima putovanje kroz vreme, upoznajući ih sa vremenom kraljice Natalije, ali i prvom diskotekom na Balkanu. U tradicionalnoj, 13. po redu, Noći muzeja, koja počinje sutra od 17 časova, Dom Jevrema… »

Tuča dok se bolesnik gušio

Večernje novosti 20.05.2016
Fizički sukob medicinske sestre Hitne pomoći i prijateljice nepokretnog pacijenta. Incident se dogodio u noći između srede i četvrtka u Partizanskoj ulici u Surčinu. FIZIČKI obračun između ekipe Hitne pomoći i rodbine pacijenta, koji se u noći… »

Živi na tramvajskoj stanici

Večernje novosti 20.05.2016
Stajalište preko puta glavne Železničke stanice novi je "dom" beogradskog beskućnika. TRAMVAJSKO stajalište preko puta glavne Železničke stanice novi je "dom" beogradskog beskućnika. Prljavština, kese, hrana i neprijatni mirisi su slika ugla… »

Prvo sporazum pa glasanje

Večernje novosti 19.05.2016
Zvanični pregovori oko formiranja vlasti u nekoliko prestoničkih opština ulaze u završnu fazu. Neizvesne koalicije na Paliluli, Zvezdari, Savskom vencu i Voždovcu. STRANKE još nisu do kraja "otvorile karte" u vezi sa sklapanjem koalicija u… »