Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

I Klinton na "Egzitu"

Večernje novosti 20.05.2016
Ikona fankija Džordž Klinton nastupiće u petak 8. jula na glavnoj bini festivala "Egzit" na Petrovaradinskoj tvrđavi. IKONA fankija Džordž Klinton nastupiće u petak 8. jula na glavnoj bini festivala "Egzit" na Petrovaradinskoj tvrđavi. Doktor… »

I muškatle treba orezivati

Večernje novosti 20.05.2016
Najpopularnije cvetnice treba gajiti u manjim saksijama jer će biti bujnije. MUŠKATLE su veoma izdržljive i lake za održavanje, ali da bi od proleća do jeseni njihovi bujni cvetovi krasili balkon, na početku sezone im je potrebna nega. Ove… »

Muškarci Narukvice od čelika i kože

Večernje novosti 20.05.2016
Nerđajući čelik, na prvi pogled, deluje kao plemeniti metal (srebro), tako da se dobro kombinuje u svečanim varijantama. MODERNE narukvice od kože sa metalnim dodacima ili od nerđajućeg čelika, idealan su nakit za muškarce jer se dobro uklapaju u… »

Tamara Grujić: Prenosimo humanost

Večernje novosti 20.05.2016
Emisija o dobrim delima “S Tamarom u akciji” završava se sledećeg petka. Autorka serijala Tamara Grujić odškrinula je vrata drugačijeg sveta, u kome se slavi svaki minut postojanja. EMISIJA o dobrim delima “S Tamarom u akciji” (RTS 1, 21.10)… »

Priča plus Rano majčinstvo: Od "devojčice" do majke za 9 meseci

Večernje novosti 20.05.2016
Majčinstvo u ranim 20-im donosi stres i niz prednosti. Trudnoća, porođaj i oporavak je lakši i brži, a kasnije ima vremena za snove i ambicije. IMALA je 20 godina kada je zatrudnela. O sebi je i dalje mislila kao o devojčici koja ima samo jednu… »

Zoran Šerbedžija: Štulić je Isus našeg vremena

Večernje novosti 20.05.2016
Zoran Šerbedžija o albumu prvencu "Dobro lud i zaljubljen" i saradnji sa najvećim jugoslovenskim zvezdama: Ovo je slučajan debi album, jer nikad nisam mislio da ću snimiti disk na kome ću pevati. SARAJEVSKI gitarista, kompozitor i producent Zoran… »

Izložba "Rok muzej uživo": Kuća srpske rok kulture

Večernje novosti 20.05.2016
Izložba "Rok muzej uživo" u Radio-televiziji Srbije deo 13. "Noći muzeja" U SUSRET sutrašnjoj 13. manifestaciji "Noć muzeja" u Galeriji Radio-televizije Srbije i organizaciji "Instituta za savremenu muziku", otvorena je izložba "Rok muzej uživo"… »

Lekovita priroda Kokos: Eliksir života, čudotvorni plod tropske palme

Večernje novosti 20.05.2016
Pospešuje izlučivanje insulina i iskorišćavanje glukoze u krvi, što smanjuje rizik od dijabetesa. Pomaže u lečenju bubrega, jetre, štitne žlezdE... IAKO raste u tropskim predelima, kokosova palma i njen plod kokosov orah (Cocos nucifera) koriste… »

Turneja "Bijelog dugmeta": Dan mladosti u Frankfurtu

Večernje novosti 20.05.2016
Na rođendanskoj turneji "Ko ne poludi, taj nije normalan", kojom obeležavaju 40 godina od osnivanja jedne od najznačajnijih jugoslovenskih rok grupa "Bijelog dugmeta" NA rođendanskoj turneji "Ko ne poludi, taj nije normalan", kojom obeležavaju 40… »

Sirće očas posla uništi korov

Večernje novosti 20.05.2016
Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite nepoželjnih biljaka u vašem vrtu. IAKO na tržištu postoji veliki broj sredstava i hemikalija za uklanjanje korova, mnogi ne vole da ih koriste da ne bi zagadili zemljište. Korova možete da se rešite i… »