Beograd arhiva vesti 21.05.2016

Sledeće sedmice biće izmešten spomenik Tucoviću sa Slavije

N1 Info 21.05.2016
U sklopu rekonstrukcije trga Slavija, sledeće sedmice počeće izmeštanje spomenika i posthumnih ostataka Dimitrija Tucovića, što je preduslov za početak radova, najavio je gradski menadžer Goran Vesić. Grad Beograd je preduzeo sve mere da se ovaj… »

Beograd: Muškarac teško povređen u požaru u Ulici Jovana Rajića

Kurir 21.05.2016
Jedna muška osoba, starosti od 50 godina, teško je povređena u požaru koji je izbio tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Požar je izbio u u 01.45 časova u ulici Jovana Rajića broj 5, a na lice mesta su… »

U: Beogradu bez gužvi, radovi u Bulevaru i dalje traju

Blic 21.05.2016
Počeo je vikend, a kako javljaju beogradski taksisti, na ulicama glavnog grada nema gužvi. Sve ulice su prohodne, osim Bulevara kralja Aleksandra, gde se i dalje održavaju radovi. - Zbog radova u Bulevaru, zatvorena je deonica pa potezu od ulice… »

"Veoma je važno da ohrabrimo svakog potencijalog investitora da ulaže u Beograd"

Blic 21.05.2016
Gradski menadžer Goran Vesić primio je danas u Skupštini grada predstavnike Udruženja preduzetnika Londona koji su došli u Beograd da bi upoznali mogućnosti za investiranje. - Veoma je važno da ohrabrimo svakog potencijalnog investitora da ulaže u… »

Da li ste čuli eksploziju u Beogradu? Snažna detonacija uznemirila građane!

Telegraf 21.05.2016
- Puklo je baš jako, baš je odvalilo. Čini mi se da je došlo iz južnog dela grada - rekao nam je čitalac koji nas je pozvao sa Voždovca. Snažna eksplozija čula se danas oko 10.20 minuta u Beogradu, javljaju čitaoci Telegrafa. – Puklo je baš… »

Skup ljubitelja "cipelice": Reno 4 se voli od malih nogu

Blic 21.05.2016
Ljubitelji automobila "Reno 4" upravo se okupljaju ispred Arene. Za sada, 19 vozača će od 11 sati napraviti mali defile, a zatim će se uputiti ka kampu Dunav, gde će provesti popodne u čavrljanju i roštiljanju. - "Četvorka" je jednostavno drag… »

Zoo-vrt pun beba

Večernje novosti 21.05.2016
Osam novih mladunaca rođeno među zidinama Kalemegdana. Ponos zaposlenih ptić beloglavog supa. OSAM mladunaca rođeno je u "Vrtu dobre nade" ovog proleća. S njim je u zoo-vrt stigla i nova radost među zaposlene i sve posetioce koji su već imali… »

Konferencija o neuromarketingu za mlade stručnjake Beoinfo

Studio B 21.05.2016
Zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović prisustvovala je danas konferenciji „IntegracIAA Participate & Upgrade” u galeriji Progres, čija je tema neuromarketing. Andrea Radulović je izrazila zadovoljstvo što prisustvuje ovom… »

Muzičko putovanje oko sveta

Politika 21.05.2016
Slavni Hor bečkih dečaka nastupio je, posle 28 godina, u punoj sali „Sava centra”. Dečaci, predvođeni dirigentom Luizom Đi Godojom izveli su program inspirisan čuvenim romanom Žila Verna „Put oko sveta za 80 dana” i poveli publiku, u kojoj… »

Požar u Zemunu: Zapalio se stan u Palmira Toljatija

Kurir 21.05.2016
Vatra je brzom intervencijom dva vozila vatrogasne službe ugašena. U ulici Palmira Toljatija u Zemunu danas je oko podne izbio požar. Vatra je brzom intervencijom dva vozila vatrogasne službe ugašena, a na lice mesta je stigla i policija. Prema prvim… »