Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Krenule na posao, ubio ih džip: "Mama se nikad neće vratiti kući"

Blic 21.05.2016
Užasnu nesreću u kojoj su na putu Kikinda - Zrenjanin poginule dve medicinske sestre skrivio je bahati vozač džipa „lend rover”. Nemanja Zec (33) iz Beograda vozio je džip austrijskih registarskih oznaka velikom brzinom. Kada je iz pravca Novog… »

Istok, ukradeno osam krava iz štale

RTS 21.05.2016
Milosavu Beloševiću u selu Crkolez kod Istoka noćas je ukradeno osam krava, preneli su RTS-u predstavnici lokalne samouprave istočke opštine. Nepoznate osobe, provalile su u štalu, tako što su porušile deo zida. Kroz otvor su uspeli da izvedu osam… »

Rešena misterija smrti starca: Deda popio "vijagru", pa umro tokom seksa s komšinicom

Blic 21.05.2016
Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz reku Vrbas našla beživotno telo F. G. (68), a njegova smrt i danas je glavna tema među meštanima i inspektorima. Istragom je utvrđeno da je umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog… »

Na Jarinju uhapšen pa pušten novinar Dragan Damjanović

RTS 21.05.2016
Dugogodišnji novinar Večernjih novosti, RTS-a i TV Priština Dragan Damjanović uhapšen je sinoć na integrisanom graničnom prelazu Jarinje u delu gde putnike kontrolišu pripadnici kosovske policije. Međutim, rano jutros on je pušten i napustio je… »

Teška nesreća kod Šida: Poginuo motociklista kod Bačinaca

Kurir 21.05.2016
Motociklista iz Bačinaca nastradao je kada je na izlasku iz sela prešao u susednu kolovoznu traku, gde se sudario sa automobilom fijat punto. Vozač motocikla Milan M. (54) poginuo je danas oko 15 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Bačinci… »

Teško povređen dečak na pruzi

Večernje novosti 21.05.2016
Desetogodišnje dete K.N. povređeno je oko 17 sati na pruzi Kikinda - Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. DESETOGODIŠNj E dete K.N. povređeno je oko 17 sati na pruzi Kikinda - Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. De… »

Muškarac teško povređen u požaru na Vračaru

Mondo 21.05.2016
Jedna muška osoba, starosti od 50 godina, teško je povređena u požaru koji je izbio tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Foto: MONDO Požar je izbio u u 01.45 časova u Ulici Jovana Rajića broj 5, a na lice mesta su… »

Misteriozna smrt: Leš muškarca u reci Belici

Mondo 21.05.2016
Leš muškarca pronađen je danas u reci Belici. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Istražni organi još ne znaju identitet utopljenika, pa je naređena obdukcija kako bi se utvrdilo da li je ubijen ili je u pitanju davljenje, piše "Alo". Na mestu gde je… »

Majka Jelene Marjanović: Čudo na Zbegu, pas Žuća čuva njen grob!

Kurir 21.05.2016
Taj pas se pojavio posle sahrane i najčešće je baš na mestu gde je sahranjena moja ćerka, a ona je obožavala životinje, priča Zorica Krsmanović. Svaki dan idem na ćerkin grob, ali posebno se raznežim kad pored njega zateknem kuju Žuću, koja… »

Jelenina majka: Znam da Zoran nije ubio moju Jelenu

Vesti online 21.05.2016
Majka Jelene Krsmanović kaže za "Blic" da je sigurna da Jelenin muž Zoran nema ništa s njenim ubistvom. Zorica Krsmanović dočekala je novinare u dvorištu svoje kuće u Borči. Umornija nego ikad, s pogledom koji luta, na svaki pomen ćerke jedinice… »