Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Užasno: Medicinske sestre poginule pred udaju

Kurir 21.05.2016
Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30) iz Zrenjanina poginule kad je na njihov „ford“ naleteo „lend roverom“ Nemanja Zec (33) iz Beograda. Čuo sam jak udarac i izašao na ulicu. Imao sam šta i da vidim. Prizor na raskrsnici bio je jeziv… »

Srbinu sa četvoro dece ukradene krave

RTV 21.05.2016
ISTOK - Milosavu Beloševiću u metohijskom selu Crkolez, kod Istoka, noćas je ukradena stoka koja je njegovoj porodici bila osnovni izvor prihoda. 175. To su za RTS izjavili predstavnici lokalne samouprave opštine Istok. Navedeno je da su nepoznate… »

Rešena misterija smrti starca: Deda popio "vijagru", pa umro tokom seksa s komšinicom

Blic 21.05.2016
Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz reku Vrbas našla beživotno telo F. G. (68), a njegova smrt i danas je glavna tema među meštanima i inspektorima. Istragom je utvrđeno da je umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog… »

UNS: Euleks što pre da istraži privođenje novinara Dragana Damjanovića

Novi magazin 21.05.2016
Udruženje novinara Srbije (UNS) ocenilo je neprihvatljivim privođenje novinara Večernjih novosti u penziji Dragana Damjanovića na prelazu Jarinje i zatražilo od Euleksa da istraži i što pre saopšti javnosti rezultate istrage. Kako je UNS-u rekao… »

Šid: Motociklista poginuo u udesu u Bačincima

Radio 021 21.05.2016
Vozač motocikla Milan M. (54) poginuo je danas oko 15 sati u saobraćajnoj nesreći u selu Bačinci kod Šida. Motociklista iz Bačinaca nastradao je kada je na izlasku iz sela prešao u susednu kolovoznu traku, gde se sudario sa automobilom "fijat… »

Teško povređen dečak na pruzi

Večernje novosti 21.05.2016
Desetogodišnje dete K.N. povređeno je oko 17 sati na pruzi Kikinda - Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. DESETOGODIŠNj E dete K.N. povređeno je oko 17 sati na pruzi Kikinda - Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. De… »

BG: Požar na Vračaru, muškarac teško povređen

B92 21.05.2016
Beograd -- Jedna muška osoba, starosti od 50 godina, teško je povređena u požaru koji je izbio tokom noći u Beogradu, navodi portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Požar je izbio u u 01.45 časova u ulici Jovana Rajića broj 5, a na lice mesta su… »

Jagodina: Pronađeno telo muškarca (52) u plićaku reke Belice

Kurir 21.05.2016
Telo muškarca starog 52 godina, pronađen je danas u reci Belici. Istražni organi još ne znaju identitet utopljenika, pa je naređena obdukcija kako bi se utvrdilo da li je ubijen ili je u pitanju davljenje. Na mestu gde je nađen voda je veoma plitka… »

Majka Jelene Marjanović: Čudo na Zbegu, pas Žuća čuva njen grob!

Kurir 21.05.2016
Taj pas se pojavio posle sahrane i najčešće je baš na mestu gde je sahranjena moja ćerka, a ona je obožavala životinje, priča Zorica Krsmanović. Svaki dan idem na ćerkin grob, ali posebno se raznežim kad pored njega zateknem kuju Žuću, koja… »

Jelenina majka: Znam da Zoran nije ubio moju Jelenu

Vesti online 21.05.2016
Majka Jelene Krsmanović kaže za "Blic" da je sigurna da Jelenin muž Zoran nema ništa s njenim ubistvom. Zorica Krsmanović dočekala je novinare u dvorištu svoje kuće u Borči. Umornija nego ikad, s pogledom koji luta, na svaki pomen ćerke jedinice… »