Izvor: Alo arhiva vesti 21.05.2016

Veseli fratar na protestu protiv abortusa (VIDEO)

Alo 21.05.2016
Nekoliko hiljada aktivista inicijative "Hod za život" okupilo se danas u Zagrebu na skupu u organizaciji konzervativnih udruženja koje se zalažu za zabranu pobačaja, a medju njima i supruga hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića. Istovremeno je u… »

Crna Gora danas slavi Dan nezavisnosti

Alo 21.05.2016
Crna Gora danas obeležava Dan nezavisnosti, jer je 21. maja 2006. godine na referendumu odlučeno da država obnovi samostalnost. Glavna svečanost biće održana u Podgorici, na Trgu nezavisnosti, s početkom u 20 časova. Na skupu će govoriti… »

Tri zemljotresa u Makedoniji

Alo 21.05.2016
Jugozapadni deo Makedonije danas su u kasnim poslepodnevnim satima pogodila tri zemljotresa jačine izmedju 4,1 i 4,9 stepena Rihterove skale. Prema Evropskoj makroseizmičkoj opservatoriji, prvi potres snage 4,8 dogodio se u 18.33 časova, a drugi u… »

Karamarko podržao biskupa Komaricu

Alo 21.05.2016
Prvi potpredsednik hrvatske vlade Tomislav Karamarko dao je apsolutnu podršku banjalučkom biskupu Franji Komarici od koga je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zatražio da se javno izvini zbog služenja mise u Blajburgu i poređenja Blajburga i… »

Devojka preminula na maturskoj večeri

Alo 21.05.2016
Maturantkinja iz Čapljine preminula je sinoć na maturskoj zabavi, potvrđeno je Srni u čapljinskoj policiji. U policiji kažu da su samo dobili tu informaciju, ali da nisu izlazili na lice mesta, jer reč o prirodnoj smrti. Maturska zabava prekinuta je… »

Šešelj hteo kod Tome, al' ga nisu pustili!

Alo 21.05.2016
Šešelj hteo kod Tome, al’ ga radikali nisu pustili, Nikolić odahnuo! Juče je odjeknula vest da će izbornu listu Srpske radikalne stranke na konsultacijama za određivanje mandatara nove Vlade kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića predstavljati… »

Sarajevo: Zapalili se liftovi u soliteru

Alo 21.05.2016
U stambenoj višespratnici u novom delu Sarajeva danas je izbio požar koji su vatrogasci uspeli da stave pod kontrolu nakon sat i po, ali vatra i dim su izazvali paniku među stanarima, a na desetine njih je evakuisano. Prema informacijama iz MUP-a… »

Poginuo jer je zgazio na minu

Alo 21.05.2016
Za sada neidentifikovani muškarac preminuo je od povreda koje je zadobio jutros kada je stao na zaostalu minu u mestu Dobretić na planini Vlašić. Direktor Uprave civilne zaštite Federacije BiH Fahrudin Solak rekao je za federalne medije da još nije… »

Grdosijom kroz grad!

Alo 21.05.2016
Segment pik-ap vozila je, začuđujuće, sve širi i popularniji u Evropi. Pored odavno zastupljenih japanskih i nemačkih vozila (i ponekog američkog u Evropi), pojavljuju se i neki novi modeli, sa teškim zadatkom da zadovolje brojne potrebe korisnika… »

Deka popio vijagru, pa umro

Alo 21.05.2016
Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz rijeku Vrbas našla beživotno telo F. G. (68), a njegova smrt i danas je glavna tema među meštanima i inspektorima. Istragom je utvrđeno da je umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog… »