Izvor: Auto blog arhiva vesti 21.05.2016

Ford Ranger na probi Auto magazina

Auto blog 21.05.2016
Stigla je i četvrta generacija Fordove teške mehanizacije, pod imenom „rendžer“. Vuče i nosi sve što vam je neophodno, pa i više od toga... Zamislite pijacu u svom gradu: umesto „tamića“, „vartburga“ i drugih kombića, snabdevanje… »

Auto Bild proba: Ford Ranger

Auto blog 21.05.2016
Segment pik-ap vozila je, začuđujuće, sve širi i popularniji u Evropi Pored odavno zastupljenih japanskih i nemačkih vozila (i ponekog američkog u Evropi), pojavljuju se i neki novi modeli, sa teškim zadatkom da zadovolje brojne potrebe korisnika -… »

Ferrari LaFerrari Spider u formi makete

Auto blog 21.05.2016
Šef Fiat-Chrysler Automobilesa Sergio Marchionne je u nedavnom intervjuu za Automobile Magazine potvrdio da će Ferrari uskoro prikazati LaFerrari Spider, ali je odbio da otkrije detalje. Dok čekamo da LaFerrari budei zvanično predstavljen široj… »

Wittmann i BMW pobednici subotnje DTM trke u Spielbergu

Auto blog 21.05.2016
U subotu je održana prva trka DTM vikenda u Spielbergu, a slavio je Marco Wittmann, za volanom BMW-a M4 DTM. Njegova prednost u odnosu na drugoplasiranog Toma Blomqvista (takođe vozača BMW-a) je iznosila 0.726 sekunde, dok je treće mesto na podijumu… »

WRC Portugal – Da li to Ožie stiže Kris Mika ?

Auto blog 21.05.2016
Jubilarni 50. RELI PORTUGAL kao da potvrdjuje priče o neuništivoj popularnosti te najteže discipline automobilskog sporta. Ako smo na čas pomislili da je dominacija SEBASTIENA OŽIEA polako počela da zamara i od WRC-a pravi dosadne storije, povratak… »

Špijunaža: Renault Clio 2017

Auto blog 21.05.2016
U prodaji od jeseni 2012., četvrta generacija Renault Clija sprema se za odlazak „pod nož“. Naime, da bi adut francuske marke iz B segmenta ostao svež i konkurentan, proći će kroz restilizaciju. Anfas inspiraciju nalazi u novom Meganeu IV, za… »

VIDEO: Svetski krem na jednom mestu

Auto blog 21.05.2016
Šta zapravo fenomenalni super-automobili kao što su Weismann GT, Donkervoort D8, Lamborghini, Maserati, Ferrari, Porsche, Aston Martin i drugi rade u seocetu u Holandiji nije baš sasvim jasno. Ali videti ih sve odjednom i čuti "riku" njihovih motora… »

Renault Sport pripremio ekstremniji Clio RS Concept

Auto blog 21.05.2016
Francuski mediji su obajvili set slika na kojima je prikazan sportski Clio RS u još ekstremnijoj verziji. Ono što je za sada poznato jeste da je ovaj Clio RS Concept dobio agresivniji izgled (proširenja blatobrana, prednji blatobrani sa otvorima za… »

Počela prodaja Renault Talismana

Auto blog 21.05.2016
Tradicionalno već Renault Nissan Srbija za specijalizovane automobilske novinare organizuje predstavljanje novih modela automobila iz svog portfolia na izuzetan način kako bi oni mogli da ih što bolje upoznaju u relativno kratkom vremenu. Tako je i… »

WRC Portugal – Kris Mik uvećao prednost

Auto blog 21.05.2016
Reli taktika koja podrazumeva kalkulaciju kao da ne važi za ekipu ABU DHABI TOTAL WORLD RALLY TEAM i za njihovu zvezdu, osobito motivisanog Britanca iz severne Irske, 36-godišnjeg KRIS MIKA. Njegov „sitroen“ je i na 10. brzinskom ispitu najbrže… »