Izvor: iKragujevac arhiva vesti 21.05.2016

Predsednik Nikolić u Kragujevcu: Neumorno ulaganje u nauku presudno za razvoj države

iKragujevac 21.05.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je danas rekao da je neumorno ulaganje države u znanje i razvoj nauke od presudnog značaja da se ne izgubi korak sa razvijenim svetom, da se strateški planira razvoj države i da se ostvaruju nacionalni interesi. -… »

Najava događaja za ponedeljak

iKragujevac 21.05.2016
U ponedeljak će se održati prezentacija projekta “Kreativni Veliki park grada Kragujevca“ u zgradi Fakulteta inženjerskih nauka - objekat A, ulaz sa bočne strane iz ulice Dr. Elizabet Ros, Mali amfiteatar (AP23) u organizaciji Beogradske nedelje… »

Univerzitet u Kragujevcu danas obeležava 40 godina od osnivanja!

iKragujevac 21.05.2016
Univerzitet u Kragujevcu danas obeležava 40 godina od osnivanja i svoju slavu – Sveti apostol i jevandjelista Jovan Bogoslov. Svečanosti u sali Rektorata prisustvovaće predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministri u Vladi Srbije… »

Ako vam neko upadne u kuću i napadne vas, MOĆI ĆETE da GA UBIJETE?!

iKragujevac 21.05.2016
AKO VAM NEKO UPADNE U KUĆU I NAPADNE VAS, MOĆI ĆETE DA GA UBIJETE? Revolucionarni predlog zakona sindikata policije! Razlog za ovakvu meru sindikata policije je sve veći broj slučajeva u poslednje vreme gde su građani kažnjeni zato što su branili… »

Još malo, pa nestalo: Patike samo 595 dinara, ali... (foto)

iKragujevac 21.05.2016
U jednoj prodavnici u Kragujevcu smo naišli na do sada neviđenu akciju. Naime, patike koštaju samo 595 dinara, ali samo za one koje nose broj 42 i 44. Dobro ste pročitali ne 42 ILI 44, nego I. Pogledajte o čemu se radi:… »

Ko BACI smeće, DABOGDA GA RAK POJEO: Tabla sa kletvom rešila problem! (foto)

iKragujevac 21.05.2016
U šumadijskom selu osvanula je nesvakidašnja tabla na kojoj piše: “OKO BACI SMEĆE, DABOGDA GA RAK POJEO”! Na ovaj način meštani se brane od onih nesavesnih građana koji bacaju smeće i prave divlje deponije na parceli pored glavnog seoskog… »

Obaveštenje: U ponedeljak bez električne energije veći deo grada!

iKragujevac 21.05.2016
U ponedeljak bez električne energije sledeće ulice: Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09 do 14 sati doći će do povremenih kratkih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Čaretova i u naselju Popova šuma. Zbog radova u trafostanici… »

Oduševio kragujevčane: Prelep prizor u Kragujevcu (foto)

iKragujevac 21.05.2016
Kažu pas je čovekov najbolji prijatelj, a izgleda da je to i tačno! Psi razumeju naš govor tela i emocije, ali iznad svega, bezuslovna ljubav i spremnost da nas prate do pslednjeg daha je ono što ih čini zaista posebnim. Svaki pas je jedinstven… »

Opasnost: Ako kupujete hranu na sniženju, ovo može da vam se desi!

iKragujevac 21.05.2016
Proizvodi na sniženju su svima primamljivi, ali pre nego što ih kupite, obratite pažnju na sledeće stvari. Naime, na proizvodu se mogu videti dva datuma važenja proizvoda i to jedan fabrički. Ono što je par puta zaprepastilo kupce je činjenica da… »

Zabrinjavajuće: Svađa u busu, nećete verovati zbog čega!

iKragujevac 21.05.2016
Kako iKragujevac saznaje danas oko 11 časova u gradskom autobusu u Kragujevcu došlo je do svađe između naših sugrađanki. Povod ove svađe je verovali ili ne: ”ODNOS IZMEĐU SNAJKE I SVEKRVE”. Prvo su dve strarije gospođe pričale o ćerkama… »