Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Užasno: Medicinske sestre poginule pred udaju

Kurir 21.05.2016
Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30) iz Zrenjanina poginule kad je na njihov „ford“ naleteo „lend roverom“ Nemanja Zec (33) iz Beograda. Čuo sam jak udarac i izašao na ulicu. Imao sam šta i da vidim. Prizor na raskrsnici bio je jeziv… »

Novo nasilje nad srbima u istoku: Lopovi srušili zid štale i pokrali stoku

Kurir 21.05.2016
ISTOK - Milosavu Beloševiću u metohijskom selu Crkolez, kod Istoka, noćas je ukradena stoka koja je njegovoj porodici bila osnovni izvor prihoda. To su za RTS izjavili predstavnici lokalne samouprave opštine Istok. Navedeno je da su nepoznate osobe… »

Komšiluk u šoku: Banjalučanin (68) popio vijagru, pa umro tokom seksa sa komšinicom (75)

Kurir 21.05.2016
BANJALUKA - Policija u banjalučkom naselju Novoselija uz reku Vrbas pronašla je beživotno telo F. G. (68), čija je smrt glavna tema među meštanima i inspektorima. Istragom je utvrđeno da je F.G. umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca… »

Teška nesreća kod Šida: Poginuo motociklista kod Bačinaca

Kurir 21.05.2016
Motociklista iz Bačinaca nastradao je kada je na izlasku iz sela prešao u susednu kolovoznu traku, gde se sudario sa automobilom fijat punto. Vozač motocikla Milan M. (54) poginuo je danas oko 15 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Bačinci… »

Detalji nesreće kod Novog Bečeja: Dečak zaspao kraj pruge, voz ga zakačio i povredio mu glavu

Kurir 21.05.2016
NOVI BEČEJ- Dečak N.K. (10) koga je juče popodne udario teretni voz na pruzi Kikinda - Novi Bečej, probudio se u bolnici i prepoznao roditelje koji su došli da ga posete. Nesreća se dogodila u petak popodne nešto pre 16 sati, kada je prugom na… »

Jagodina: Pronađeno telo muškarca (52) u plićaku reke Belice

Kurir 21.05.2016
Telo muškarca starog 52 godina, pronađen je danas u reci Belici. Istražni organi još ne znaju identitet utopljenika, pa je naređena obdukcija kako bi se utvrdilo da li je ubijen ili je u pitanju davljenje. Na mestu gde je nađen voda je veoma plitka… »

Majka Jelene Marjanović: Čudo na Zbegu, pas Žuća čuva njen grob!

Kurir 21.05.2016
Taj pas se pojavio posle sahrane i najčešće je baš na mestu gde je sahranjena moja ćerka, a ona je obožavala životinje, priča Zorica Krsmanović. Svaki dan idem na ćerkin grob, ali posebno se raznežim kad pored njega zateknem kuju Žuću, koja… »

Tuga u novom miloševu: Sahranjene tragično nastradale medicinske sestre

Kurir 21.05.2016
NOVO MILOŠEVO - Uspomene na njih živeće, sve dok i mi budemo živeli, To je opraštajući se od Cvetane Adamov (28) i Dragice Felbab (30) poručila njihova neutešna koleginica Suzana Stojkov. Profesinalne, kolegijalne, uvek nasmejane i raspoložene… »

Narko estrada u panici: Kod Đošinog dilera nađen spisak pevača koji se drogiraju!

Kurir 21.05.2016
Kod jednog od dvojice dilera pronađen poduži spisak poznatih sa estrade koji su naručivali po gram- dva kokaina, ima i onih koji su tražili od 50 do 70 grama. Policija zaplenila spisak „dužnika“ vodećeg dilera iz domaćih džet-set krugova, a… »

50 Dana horora u borči: Samo još pas nije ubica!

Kurir 21.05.2016
Teorije o ubistvu pevačice su brojne, a ubica je još na slobodi. Od naše porodice napravili su sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a… »