Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 21.05.2016

Prolećni "ArtSCAPE" danas u Novom Sadu

Moj Novi Sad 21.05.2016
U bašti hotela Vojvodina u Novom Sadu danas u periodu od 15 do 22 časa održaće se prolećna prodajna izložba rukotvorina "ArtScape". Dizajneri i dizajnerke izložiće unikatnu odeću, nakit, torbe, kozmetiku, šolje i druge odevne i ukrasne predmete… »

Vodič kroz Noć muzeja

Moj Novi Sad 21.05.2016
Noć muzeja je jedna od najposećenijih manifestacija u oblasti kulture, koja se na popularan način bavi muzejima i kulturnom baštinom, a ove godine biće održana trinaesti put. Noć muzeja je ujedno deo Evropske Noći muzeja čijoj se inicijativi… »

Večeras je Plavi mesec

Moj Novi Sad 21.05.2016
"Plavi Mesec" je izlaz koji se u poslednje vreme koristi za drugi puni Mesec u istom kalendarskom mesecu - ali ranije su astrolozi i astronomi ovim imenom nazivali jedan drugi nebeski spektakl. Naime, normalno je da se tokom jednog godišnjeg doba pojave… »

"Vegani iz pomodarstva ugrožavaju svoje zdravlje"

Moj Novi Sad 21.05.2016
Ljudi koji iz pomodarstva postaju vegani rizikuju svoje zdravlje, upozoravaju lekari. Vegani ne jedu nikakvu hranu životinjskog porekla, što znači da u njihovoj ishrani nisu zastupljeni meso, riba, mleko, sir, jaja, med i mnoge druge namirnice… »

Imate profil na Linkedinu? Odmah promenite lozinku!

Moj Novi Sad 21.05.2016
Ako se vratite u 2012. setićete se da je Linkedin bio hakovan. Tada je ukradeno mnoštvo privatnih podataka, međutim uprkos velikom napadu Linkedin je nastavio dalje, kao da je sve sve normalno. Do danas... Nepoznati haker reklamira 117 miliona logina i… »

Deo Bulevara Evrope danas zatvoren zbog biciklističke trke

Moj Novi Sad 21.05.2016
Zbog održavanja biciklističke trke "Trofej sajamskih gradova" danas, 21. maja, od 14 do 19 časova, biće zatvoren deo Bulevara Evrope na Detelinari. Saobraćaj će biti zabranjen na delu Bulevara Evrope od ulice Kornelija Stankovića (kružni tok) do… »

Zatvaraju se Most slobode i Mišeluk zbog trka

Moj Novi Sad 21.05.2016
Petlja Mišeluk i Most slobode tokom vikenda se zatvaraju zbog održavanja auto trka na Mišeluku. Danas, 21. maja, saobraćaj se obustavlja od 8 do 18 časova, a sutra, 22. maja, od 9 do 17 časova. U delu Puta doktora Goldmana (bivši Institutski put)… »

Šta se najviše "gugla" u pojedinim delovima sveta

Moj Novi Sad 21.05.2016
Bogati Amerikanci najviše traže stvari koje se tiču zdravlja i zadovoljstva, dok Afrikanci gledaju kako da prežive - pokazuje istraživanje pojmova koji su najtraženiji na Googleu u određenim delovima sveta. U Severnoj Americi najveći interes je za… »

Ljubav u akciji u nedelju u Novom Sadu

Moj Novi Sad 21.05.2016
Udruženje za podsticaj razvoja društva - Fokus organizuje manifestaciju Ljubav u akciji u nedelju 22.maja od 10 do 18h u centru Novog Sada. Povodom akcije poručuju Novosađanima: "Imaćete priliku da napišete poruku podrške za decu obolelu od… »

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit

Moj Novi Sad 21.05.2016
Prodaja dnevnih ulaznica za Exit festival počela je juče, tačno u podne i već na samom startu zabeležen je novi rekord od 3.000 prodatih ulaznica za samo sat vremena, a sve ulaznice po poklon ceni od 1.990 dinara već su rasprodate, saopštio je Exit… »