Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 21.05.2016

Univerzitet u Kragujevcu obeležava 40 godina od osnivanja

RT Kragujevac 21.05.2016
Univerzitet u Kragujevcu danas obeležava 40 godina od osnivanja i svoju slavu – Sveti apostol i jevandjelista Jovan Bogoslov. Svečanosti u sali Rektorata prisustvovaće predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministri u Vladi Srbije… »

"Pomažemo da imaju i oni koji nemaju"

RT Kragujevac 21.05.2016
Kompanija Delez Srbija u svojim objektima Maksi, Tempo i Shop Go koji su obuhvaćeni projektom Pomažemo da imaju i oni koji nemaju, danas je u Kragujevcu organizovala Dan volontiranja. Sugradjani su bili u prilici da doniraju osnovne životne namirnice… »

Univerzitet u Kragujevcu obeležio jubilej i slavu

RT Kragujevac 21.05.2016
Svečanom akademijom i prigodnim kulturno umetničkim programom, održana je centralna manifestacija obeležavanja 40 godina od osnivanja i rada Univerziteta u Kragujevcu. U prisustvu akademske zajednice, predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića… »

Više novca za školski sport

RT Kragujevac 21.05.2016
Grad je u poslednje dve godine izdvojio znatno više novca nego ranije za školski sport, što je u skladu sa strategijom da se većim ulaganjima i stvaranjem boljih uslova unapredi sport u školama. Posle uspešno završene sezone, u Gradskom savezu za… »

Održano takmičenje u točenju piva

RT Kragujevac 21.05.2016
Milorad Vukajlović pobednik je Stela Artoa Drot master turnira Apatinske Pivare u točenju piva, održanog u Kragujevcu. On je u konkurenciji 25 barmena trijumfovao ispred Marka Šarića i Miloša Milutinovića koji su, takodje, izborili učešće na… »

Dnevni boravak za dementne pacijente u Gerontološkom

RT Kragujevac 21.05.2016
Gerontološki centar u Kragujevcu pripremio je potrebnu dokumentaciju za dobijanje akreditacije za usluge koje ova ustanova pruža, a koju će proslediti Ministarstvu za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja. Ovo ministarstvo opredelilo je 3… »

OSI: Turnir u stonom tenisu

RT Kragujevac 21.05.2016
U okviru Stonoteniskog saveza osoba sa invaliditetom Srbije održan je u sportskoj sali Park Kragujevcu turnir u stonom tenisu. Pored članova Stonoteniskog kluba osoba sa invaliditetom Kragujevčani, u turniru su učestvovali i takmičari iz Čačka… »

Danijela Vulićević gost Dečije biblioteke

RT Kragujevac 21.05.2016
Dečija biblioteka redovno organizuje programe za najmladje korisnike i to je način da oni upoznaju i savremene pisce za decu i da se naviknu na ambijent biblioteke. Ovoga puta gost je bila književnica Danijela Vulićević, koja je održala edukativnu… »