Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Majka Jelene Krsmanović neutešna: Posle ovog, kada izgubiš sve, čega da se bojiš?

Srbija danas 21.05.2016
Majka Jelene Krsmanović kaže da je sigurna da Jelenin muž Zoran nema ništa s njenim ubistvom. Zorica Krsmanović dočekala je novinare u dvorištu svoje kuće u Borči. Umornija nego ikad, s pogledom koji luta, na svaki pomen ćerke jedinice stavlja… »

Detalji nesreće kod Novog Bečeja: Dečak zaspao kraj pruge, voz ga zakačio i povredio mu glavu

Srbija danas 21.05.2016
NOVI BEČEJ- Dečak N.K. (10) koga je juče popodne udario teretni voz na pruzi Kikinda - Novi Bečej, probudio se u bolnici i prepoznao roditelje koji su došli da ga posete. -Nesreća se dogodila u petak popodne nešto pre 16 sati, kada je prugom na… »

Svi scenariji mogući! Pronađeno telo muškarca u plićaku reke Belice kod Jagodine!

Srbija danas 21.05.2016
Stravičan prizor. Leš muškarac starog 52 godina, pronađen je danas u reci Belici. Istražni organi još ne znaju identitet utopljenika, pa je naređena obdukcija kako bi se utvrdilo da li je ubijen ili je u pitanju davljenje. Kako Alo! saznaje… »

Vadili organe bez anestezije: Jezive sudbine srpskih mučenika iz ilegalnih bolnica na Kosovu

Srbija danas 21.05.2016
Albanci zarobljenima naživo vadili organe, a za ranjene pripadnike OVK od srpskih zarobljenika uzimali krv do poslednje kapi. Mada je ljudskom umu do sada bila nepoznata metoda vađenja organa bez anestezije, u ilegalnim bolnicama na Kosovu i Metohiji to… »

Nada Topčagić uverena: Jelenu nije ubio neko sa estrade, već...

Srbija danas 21.05.2016
Prošlo 50 dana posle zločina u Borči. Poznata pevačica Nada Topčagić uverena je da je ubica njene koleginice i prijateljice neki potpuni stranac i plaši se da će zbog toga ovaj zločin ostati večna misteija.. Nada, koja je sa ubijenom „zvezdom… »

Požar u Beogradu: Teško povređen muškarac

Srbija danas 21.05.2016
Jedna muška osoba, starosti od 50 godina, teško je povređena u požaru koji je izbio tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Požar je izbio u u 01.45 časova u ulici Jovana Rajića broj 5, a na lice mesta su poslate dve… »