Izvor: Studio B arhiva vesti 21.05.2016

Crna Gora obeležava deset godina nezavisnosti Tanjug

Studio B 21.05.2016
Crna Gora obeležava deset godina nezavisnosti svečanim programom i manifestacijama, a centralna proslava biće večeras na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Na svečanosti koja će početi u 20 sati zvanicama i građanima će se obratiti predsednik Vlade… »

U Skoplju preko noći osvanuo spomenik albanskom piscu Tanjug

Studio B 21.05.2016
U Skoplju su noćas postavljen spomenik jednom albanskom piscu, za šta je odgovornost preuzela opština Čair, iako je ta lokacija na području opštine Centar, preneli su makedonski mediji. Na čelu opštine Čair je Demokratska unija za integraciju Ali… »

Tipsarević, Đere i Troicki igraju prvog dana RG Tanjug

Studio B 21.05.2016
Trojica srpskih tenisera izaći će na teren prvog dana Rolan Garosa, koji sutra startuje. Janko Tipsarević sastaće se u prvom kolu sa Kanađaninom Milošem Raonićem na terenu „Suzan Lenglen“ i njihov duel je treći po redu, oko 14.30 sati. U istom… »

Tri zemljotresa u Makedoniji Tanjug

Studio B 21.05.2016
Jugozapadni deo Makedonije danas su u kasnim poslepodnevnim satima pogodila tri zemljotresa jačine između 4,1 i 4,9 stepena Rihterove skale, prenela je agencija MIA. Prvi potres jačine 4,8 stepena dogodio se u 18.33, a drugi u 18.41 snage 4,9 stepeni… »

Uređenjem Trga Slavija do boljeg protoka saobraćaja Studio B

Studio B 21.05.2016
Početak obnove najpoznatijeg beogradskog trga sve je bliži. Izmeštanje parkinga bio je prvi korak ka rekonstrukciji Trga Slavija, a sledeći korak je selidba spomenika i posthumnih ostataka Dimitrija Tucovića – već sledeće sedmice. Grad Beograd je… »

Pokret „Protestujem“ ponovo na ulicama Skoplja

Studio B 21.05.2016
Građanski pokret „Protestujem“ nastavio je sa protestima u Skoplju, a slični skupovi su održani i u drugim gradovima uprkos najnovijem razvoju događaja u Makedoniji. U Skoplju su se demonstranti sinoć, kao i obično, okupili ispred Specijalnog… »

Predstavnici Udruženja preduzetnika iz Londona u Beogradu Beoinfo

Studio B 21.05.2016
Predstavnici Udruženja preduzetnika iz Londona došli su u Beograd kako bi videli kakve su mogućnosti za investiranje i upoznali srpsku prestonicu. Udruženja preduzetnika iz Londona primio je gradski menadžer Goran Vesić. – Veoma je važno da… »

Tramvaji saobraćaju izmenjenom trasom Studio B, Beoinfo

Studio B 21.05.2016
GSP „Beograd” popravlja tramvajske šine, a tokom izvođenja radova od petka u ponoć u Karađorđevoj, u zoni raskrsnice sa Zemunskim putem. izmenjen je režim saobraćaja. Tramvajske linije 2, 7 i 11 se ukidaju, a uspostavlja se privremena… »

Pod sloganom „Otvori oči u noći“ održana 13. Noć muzeja Tanjug

Studio B 21.05.2016
Pod sloganom „Otvori oči u noći“, 13. „Noć muzeja“ održana širom Srbije – u više od 40 gradova i mesta posetioce dočekao raznovrstan i bogat program koji se odvijao sve do jedan sat iza ponoći. Trinaesta „Noć muzeja“ održana je u… »

Šest zemalja traga za egipatskim avionom

Studio B 21.05.2016
Avioni i brodovi iz Egipta i još pet zemalja nastavili su danas da pretražuju šire područje Sredozemnog mora kako bi pronašli ostatke aviona kompanije „Idžipter“, koji se srušio sa 66 putnika i članova posade. Timovi tragaju za delovima… »