Izvor: Svet arhiva vesti 21.05.2016

Bebi Dol kroz suze sve demantovala: Nemam veze sa kokainskom aferom, Đošu nisam videla 10 godina!

Svet 21.05.2016
Pevačica Bebi Dol, čije se ime, između ostalih, spominjalo u “kokainskoj aferi” koja ovih dana potresa Srbiju, gostovala je na TV Pink i kroz suze sve demantovala. Pevačica je pominjana kao posrednik između Bogoljuba Mitića Đoše i… »

SCANDAL! ekskluzivno donosi: Boban Rajović razvalio zagrebačku Arenu! (foto)

Svet 21.05.2016
Nakon manje od mesec dana, kad je usprkos zluradim skepticima rasprodao splitsku Spaladium Arenu, sinoć je osvojio puno veći zalogaj. U prepunoj zagrebačkoj Areni Boban Rajović je, kako SCANDAL! donosi, duže od tri sata pevao hit za hitom, a publika… »

Haos na imanju: Lepi Mića uhvatio Gogu za vrat, snimak cenzurisan! (video)

Svet 21.05.2016
Lepi Mića i Goga Aleksić posvađali su se, a došlo je i do žestokog obračina, a kako Goga tvrdi, Mića je ju je uhvatio za vrat, a videlo se da ju je nekoliko puta pljunuo. Produkcija je cenzurisala prenos zbog psovki i fizičkog obračuna. Goga se… »

Novi STAR ekskluzivno saznaje: Dunja tuži Mariju za uvredu časti! Nabavila snimak iz Zvezda Granda koji neće biti emitovan!

Svet 21.05.2016
Kako STAR ekskluzivno saznaje, diskvalifikovana učesnica “Zvezda Granda” Dunja Popović rešila je da tuži Mariju Šerifović za uvredu časti! Naime, Dunja je zbog nje demonstrativno napustila takmičenje nakon što ju je Marija izvređala i… »

Zar to već nismo videli? Stanija pokazala gole grudi! (foto)

Svet 21.05.2016
Stanija Dobrojević ponovo je obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama novom provokativnom fotkom. Pobednica “Farme 6” od kada je izjavila da se neće obnažena fotografisati, upravo to radi, gotovo svakodnevno, a novi selfi se dopao, pre… »

Vesna Zmijanac nakon napuštanja Farme do ujutru slavila Nikolijinu trudnoću

Svet 21.05.2016
Vesna Zmijanac saznala je da će za tri meseca postati baba i nije želela više ni sekunde da se zadržava u rijalitiju „Farma“, iako je kazna za napuštanje šoua 50.000 evra. Pevačica je srećnu vest podelila sa farmerima, a onda im je rekla da… »

Tijana Ajfon poručila bivšem: Bulate, ako ti budeš pop ja ću biti popadija!

Svet 21.05.2016
Tijana Ajfon želi da se posveti Bogu i crkvi, a sve zbog svoje velike ljubavi Marka Bulata, koji je rešio da postane sveštenik. Nakon saznanja da je pevač, s kojim je svojevremeno bila dve godine u vezi, radi konsultacije oko master rada koji priprema… »

Dušica predložila farmerima grupni seks! (video)

Svet 21.05.2016
Nakon svađe sa Filipom i “filipinkama”, Dušica Grabović je na sastanku predložila grupni seks. Naime, Dušica se posvađala sa Filipom oko namirnica i cigareta, a pevačica je u jednom momentu podsetila manekena da je on zaboravio kako mu je ona u… »

Mladen izbačen iz emisije zbog pretnji Ana Mariji (video)

Svet 21.05.2016
Mladen Vuletić ponovo se posvađao sa Ana Marijom Džambasov, a nakon što joj je zapretio unoseći joj se u lice, izbačen je iz emisije. Voditeljka je naredila Vuletiću da napusti emisiju i ode u dvorište ili će u protivnom završiti u izolaciji… »

Tamara Đurić i dalje besna na starletu: Stanija bi trebalo da živi u štali

Svet 21.05.2016
Tamara Đurić ne može nikako da prestane da proziva Staniju Dobrojević, iako je od završetka Farme 6 prošlo nekoliko meseci. Klaberka ističe da nema ništa protiv sela i ljudi koji tamo žive, jer je i sama iz manjeg mesta – Smederevske Palanke… »