Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Pas žuća čuva grob Jelene Marjanović: Majka Zorica ga stalno zatiče ispod cveća na humki

Telegraf 21.05.2016
Pas o kome priča majka Zorica se, kako kaže, pojavio posle sahrane i najčešće je na mestu Jelenine humke što ne smatra slučajnim, jer je njena mezimica volela životinje. Majka svirepo ubijene Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, kaže da i… »

Zapalio se stan na petom spratu u Zemunu: Vatrogasci sprečili da dođe do havarije (foto) (video)

Telegraf 21.05.2016
Na licu mesta bila je i policija, a prema prvim informacijama, nema žrtava. Danas tokom podneva na petom spratu zgrade u Zemunu u Ulici Palmira Toljatija 17 izbio je požar koji je brzom intervencijom dve vatrogasne ekipe ugašen. Na licu mesta bila je i… »

Saško je ubio provalnika koji mu je upao u KUĆU I ugrozio mu porodicu: Novi zakon mogao bi da ga spasi od robije!

Telegraf 21.05.2016
Iako institut samoodbrane postoji u našem zakonu, u sudskoj praksi ona se ne koristi široko, budući da je teško dokaziva. Ako se ispoštuje predlog Sindikata Zaposlenih Policije o Zakonu o zaštiti privatne svojine, oni kojima lopovi upadaju na… »

Narkomani u Srbiji uskoro neće biti krivično gonjeni? Stručnjaci predlažu uvođenje zakonske razlike između njih i dilera!

Telegraf 21.05.2016
Veći deo stručne javnosti smatra da bi bilo poželjno ukinuti držanje droge za ličnu upotrebu kao krivično delo i narkomane tretirati kao bolesnike. Dok deo stručne javnosti zagovara dekriminalizaciju posedovanja droge za ličnu upotrebu, odnosno da… »

Moja poslednja kafa sa Jelenom Marjanović: Evo šta je Nada Topčagić ispričala o ubijenoj pevačici

Telegraf 21.05.2016
Jelena je osoba koju bi, kako kaže folk diva, svaka kuća poželela za snaju. - Pamtiću taj 15. mart 2016. godine po Jecinoj kafi, koju smo tada poslednji put popile zajedno – kaže pevačica Nada Topčagić, bliska prijateljica ubijene pevačice… »