Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Sahranjene žrtve bahatog vozača Ispraćaj medicinarki iz Zrenjanina: Dragica i Cvetana počivaju uz očeve

Večernje novosti 21.05.2016
Dragica Felbab i Cvetana Adamov, koje su 17. maja poginule u saobraćajnoj nesreći u Bašaidu, u subotu su ispraćene na večni počinak. MEDICINSKE sestre Dragica Felbab (30) i Cvetana Adamov (28), obe iz Zrenjanina, koje su 17. maja poginule u… »

Teško povređen dečak na pruzi

Večernje novosti 21.05.2016
Desetogodišnje dete K.N. povređeno je oko 17 sati na pruzi Kikinda - Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. DESETOGODIŠNj E dete K.N. povređeno je oko 17 sati na pruzi Kikinda - Novi Bečej, kada je u njega udarilo šinsko vozilo. De… »

„Novosti“ saznaju Za ubistvo nevenčane supruge 15 godina zatvora: Ženu „dokrajčio“ jastukom

Večernje novosti 21.05.2016
Ljubiša Vasić (26) priznao krivicu. Životnu saputnicu Zlatu Nikolić (23) surovo lišio života 19. februara. KRUŠEVAC – Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Ljubišom Vasićem(26), koji je ubio… »

Sedam osoba na Kosovu osuđeno zbog veza sa džihadistima

Večernje novosti 20.05.2016
Kosovski sud osudio je danas sedam osoba, uključujući jednog imama, na zatvorske kazne od tri do deset godina zbog učešća u borbi na strani džihadista Islamske države u Siriji. Kosovski sud osudio je danas sedam osoba, uključujući jednog imama… »

Haški tužioci prvi put traže prekid!

Večernje novosti 20.05.2016
Bivši predsednik Republike Srpske Krajine Goran Hadžić mogao bi da ostane neosuđen. Ne žele da premine tokom procesa, kažu naši izvori. GORAN Hadžić, bivši predsednik Republike Srpske Krajine, prvi je optuženi pred Haškim tribunalom za kog je… »

Pokradena bronza sa spomenika

Večernje novosti 20.05.2016
Nepoznate osobe su sa više od 30 nadgrobnih spomenika ukrale bronzane i mesingane delove na grobljima u selima Trnava i Atenica kod Čačka. NEPOZNATE osobe su sa više od 30 nadgrobnih spomenika ukrale bronzane i mesingane delove na grobljima u selima… »