Beograd arhiva vesti 24.05.2016

Povređena žena jutros u Beogradu

Večernje novosti 24.05.2016
Žena (48) povređena je jutros oko 6.40 u saobraćajnoj nesreći u Beogradu na raskrsnici Ulice kneza Miloša i Nemanjine, izjavila je portparolka Hitne pomoć u Beogradu Nada Macura. Žena (48) povređena je jutros oko 6.40 u saobraćajnoj nesreći u… »

Grad Beograd protiv bašti u Knez Mihailovoj

Danas 24.05.2016
Grad Beograd je usvojio preporuku da se bašte lokala sa pratećim elementima ne postavljaju u samoj Knez Mihailovoj u Beogradu već u bočnim ulicama čime se glavni pešački tok ne ugrožava, kao što je to danas slučaj, izjavio je gradski urbanista… »

Spasena osoba koja je pokušala da skoči sa Brankovog mosta

Večernje novosti 24.05.2016
Jedna osoba pokušala da skoči sa Brankovog mosta. Rečna policija uspela da je spreči u tome. Rečna policija munjevito je reagovala. Jedna osoba pokušala je da skoči sa Brankovog mosta. Rečna policija uspela je da je spreči u tome, pošto je… »

Sveta Šteta spasao kolege zatrpane u dubokom kanalu

Politika 24.05.2016
Dok su radili na dubini iskopa od sedam metara u Ulici Voje Radića u Jajincima, na dvojicu radnika se obrušila zemlja, koju je bagerista uklonio iznad njihovih glava i omogućio im da dišu. Dvojica zaposlenih u lazarevačkom preduzeću „Bauvesen”… »

Strašno: Od 25 podzemnih prolaza, čist i uredan samo - jedan!

Blic 24.05.2016
Komunalna inspekcija prekontrolisala je minule nedelje 25 podzemnih pešačkih prolaza, od kojih je, prema saopštenju Sekretarijata za inspekcijske poslove, samo jedan zatečen u čistom i urednom stanju?! - Nastavljen je inspekcijski nadzor urednosti… »

Pala sa prozora: Stradala žena kod Beograđanke

Blic 24.05.2016
Žena starosti 88 godina, pala je sa prozora stana u zgradi preko puta Beograđanke u Ulici kralja Milana broj 19. - Ženska osoba pala je sa četvorospratnice, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt - rekla je potparol Hitne pomoći dr… »

Zemlja zatrpala dva radnika, odvedeni u Urgentni centar

N1 Info 24.05.2016
U selu Jajinci, kod Beograda, zemlja je zatrpala dva radnika dok su kopali kanal, ali su brzo izvučeni i u svesnom stanju odvedeni u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. "Radnici su u svesnom stanju prebačeni u Urgentni centar posle obrušavanja… »

NUNS poziva novinare na protest "Ne da(vi)mo Beograd"

N1 Info 24.05.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije pozivalo je novinare i medijska radnike da se pridruže protestu Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" sutra u 18.00 ispred Skupštine Beograda, koja će nakon protesta organizovati šetnju u znak podrške novinarima. Kako… »

Kiki i Piloti otvaraju sezonu na Adi

24 Sata 24.05.2016
Letnja sezona na Adi Ciganliji startuje u petak, 10. juna, u pivskoj oazi APA Beer Garden, uz koncert Kikija i Pilota. Koncert Kikija Lesendrića i Pilota će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan. - Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo Brdo sam se… »

Evo kada kreće obnova Knez Mihailove ulice

Telegraf 24.05.2016
- Oni koji imaju dozvolu za postavljanje bašte, moraće da budu u gabaritima za koje su dobili dozvolu - poručio je Goran Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da je Grad Beograd doneo preporuku da se uklone bašte iz Knez Mihailove… »