Izvor: Alo arhiva vesti 24.05.2016

Zapalio se autobus sa decom, nema povređenih

Alo 24.05.2016
Autobus, koji je prevozio učenike Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Dervente, zapalio se na putu Podgorica-Cetinje, u mestu Ulići, a povređenih nije bilo, javljaju podgoričke "Vijesti". Autobus preduzeća ATP Brod prevozio je učenike na ekskurziju… »

Duga nad Beogradom (FOTO)

Alo 24.05.2016
U skladu sa promenljivim vremenom, čiji smo danas svedoci, na nebu iznad Beograda pojavila se duga. Ipak, se ukazala. Nad Beogradom. … »

Ovako izgleda pozivnica za Anastasijin rođendan! (FOTO)

Alo 24.05.2016
O 18. rođendanu Anastasije Ražnatović danima se priča. Čini se da je sve spremno za sutrašnje slavlje, a jedan od gostiju pohvalio se pozivnicom za rođendan ćerke folk dive Cece Ražnatović. Cecina sestra Lidija potrudila se za finalne pripreme… »

Teleton završen, prikupljeno 14 miliona dinara!

Alo 24.05.2016
Teleton je završen, pozivamo sve da nastave da šalju poruke jer će servis raditi do ponoći. Do kraja "Teletona" prikupljeno 14 miliona dinara!. Do sada je ostvareno 9.522 poziva i 53.813 SMS poruka. Reč je o preseku napravljeno pet minuta pre… »

Gazda Mića odabrao ovonedeljne sluge (VIDEO)

Alo 24.05.2016
Lepi Mića izabrao je ovonedeljne sluge. Dok je muški sluga Žika, koga pevač smatra dobrim društvom za pijacu, za ženskog slugu je postavio Jelenu Golubović, koju je čak u jednom momentu nazvao "stokom". Mića je, kako i pravilo nalaže, ustao i… »

Dačić na sastanku ministara Berlinskog procesa

Alo 24.05.2016
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovao je danas u Parizu na sastanku ministara spoljnih poslova Berlinskog procesa, koji su razgovarali o aktuelnim političkim pitanjima u regionu Zapadnog Balkana, jačanju… »

Pustoš posle tornada u Jagodini (FOTO i VIDEO)

Alo 24.05.2016
Tornado koji je protutnjao kod Jagodine napravio je veliku štetu u selu Dragocvet gde je oštećeno pedesetak kuća. Dragan Marković Palma, obećao da će šteta biti nadoknađena. Teško nevreme sa tornadom pogodilo je danas Jagodinu i okolinu. Prema… »

Legende odigrale za obolelu decu (FOTO GALERIJA)

Alo 24.05.2016
Legendarni srpski fudbaleri odigrali su večeras u Beogradu humanitarnu utakmicu kako bi se prikupila sredstva za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Na stadionu Partizana ekipe su predvodile legende svetskog i srpskog fudbala… »

Opšta tuča na demonstracijama

Alo 24.05.2016
U Briselu je danas više od 60.000 ljudi protestovalo zbog socijalnih i ekonomskih reformi belgijske vlade, a protesti su završeni neredima i sukobom grupe demonstranata s policijom. U sukobima je povređen i šef policije u Briselu Pjer Vandersmisen… »

Nacista ubijao srpskim "kalašnjikovim"!

Alo 24.05.2016
Gregor S. (27), koji je u nedeljnom napadu na rok festivalu u Nencingu ubio dve i ranio desetak osoba, a potom izvršio samoubistvo, počinio je masakr automatom "kalašnjikov" srpske proizvodnje! Kako javljaju austrijski mediji, istragom je utvrđeno da… »