Izvor: Beta video arhiva vesti 24.05.2016

MUP: Uhapšen zbog uzgoja marihuane u Novom Sadu

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD - Policija je u Novom Sadu uhapsila S.S. (34) zbog sumnje da se bavio uzgajanjem marihuane u laboratoriji u kući u naselju Rumenka, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.Kako je navedeno, u kući osumnjičenog u Rumenki… »

Građani više neće biti kuriri državnih službenika

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD - „Zakon o opštem upravnom postupku ili ZUP je jedan od najznačajnijih zakona od kojeg zavisi kako će se administracija ophoditi prema građanima i kako će oni ostvarivati svoja prava. Zakon kasni 10 godina i iako se od 2004. godine pominjao… »

Upisivanje dece u vrtić preko portala e-uprava

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD - „Jedna sveža i nova usluga je stavljena građanima na raspolaganje preko portala e-uprava i to je usluga upisa dece u vrtić, koja vrlo dobro i efikasno funkcioniše. I ja kao građanka sam koristila ovu uslugu koja omogućava da u roku od 5… »

Nadal ekspresno do drugog kola

Beta video 24.05.2016
PARIZ- Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, Rolan Garos. Nadal je impresivnom igrom posle sat i 22 minuta sa 6:1, 6:1 i 6:1 pobedio Australijanca Sema Grota, pa sada u drugom kolu čeka boljeg iz… »

Saradnja MUP-a i NetSet Global Solušns

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i direktor kompanije ``NetSet Global Solušns`` d.o.o. Zoran Savić, potpisali su danas Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između MUP-a i ove kompanije u domenu… »

Ukoliko ne bude elektronske razmene podataka usluge će trajati mnogo duže

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD -Milena Lazarević programska direktorka Centra za evropske politike rekla da je postoji posasnot da ukoliko ne bude elektronske razmene podataka, “ukoliko to bude išlo pešački” onda “postoji opasnost da će usluge trajati mnogo duže i… »

Primena ove odredbe ZUP-a će ubrzati uvođenje elektronske uprave u Srbiji

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD -Primena ove odredbe će ubrzati uvođenje elektronske uprave u Srbiji. „Može se očekivati da će država ubrzati uvođenje elektronske razmene podataka, jer ako bi državni službenici preko kurira prenosili dokumenta i podatke to bi bilo… »

Administracija malo neraspoložena za primenu nekih novina

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD - Donošenje zakona dolazi u trenutku kad je administracija malo neraspoložena za primenu nekih novina i promenu načina rada, u situaciji kada su državnim službenicima smanjene plate i kada je u toku proces racionalizacije. „Ipak, ovo je… »

Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti Bate Živojinovića

Beta video 24.05.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u knjigu žalosti koja je povodom smrti glumca Velimira Bate Živojinovića otvorena u sedištu Socijalističke partije Srbije u Beogradu, saopšteno je iz Vlade. ``Veliki Bata je… »

Djoković zadovoljan pobedom u prvom kolu Rolan Garosa

Beta video 24.05.2016
PARIZ - Srpski teniser Novak Djoković izjavio je da nije dobro počeo današnji meč prvog kola Rolan Garosa protiv Jen Sun Lua iz Južne Koreje, ali da je u nastavku pronašao ritam i agresivnost i da samo na taj način može da osvoji jedini grend slem… »