Izvor: Insajder arhiva vesti 24.05.2016

Zbog Savamale ombudsman proverava Komunalnu policiju

Insajder 24.05.2016
Zaštitnik građana Saša Janković, nakon što je zbog rušenja objekata u Savamali kontrolisao rad Policije, pokrenuo je i postupak kontrole rada Komunalne policije. Kako piše list Danas, povod za kontrolu je izjava načelnika Komunalne policije, koji… »

Prekinuta Izborna skupština Partizana - haos, psovke i uvrede

Insajder 24.05.2016
Izborna skupština Fudbalskog kluba Partizan prekinuta je posle nešto više od sat vremena rasprave i niza incidenata. Problem je nastao jer se "opozicija", predvođena kandidatom za predsednika kluba Nenadom Bjekovićem, pobunila zbog punomoćja koja su… »

Insajder bez ograničenja - Oni su jači od države (EMISIJA)

Insajder 24.05.2016
Svakodnevni incidenti među huliganima, tuče, neredi, sukobi sa smrtnim ishodima, maltertiranje članova uprave klubova, fudbalera, vesti su koje gotovo nikoga više ne iznenađuju. Istovremeno, predstavnici svake vlasti u ime države povlače se pred… »

Uzbunjivačica koja je dobila otkaz postala direktorka

Insajder 24.05.2016
Profesorka Jelena Damjanović Simić, koja je javnosti postala poznata kada je izgubila posao jer je prijavila korupciju u novosadskoj Visokoj poslovnoj školi, postala je odlukom Saveta škole nova v.d. direktorke te škole. Jelena Damnjanović Simić… »

Vučić: Država trenutno nema snage za borbu protiv huligana (VIDEO)

Insajder 24.05.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da država trenutno nema dovoljno snage za borbu protiv huligana jer je, kako je rekao, za tako nešto potreban društveni konsenzus. Na pitanje Insajder.neta kad će država krenuti u borbu protiv huligana i kako… »

Zašto huligani retko završe iza rešetaka

Insajder 24.05.2016
Borba protiv huligana u Srbiji gotovo i da ne postoji, uprkos brojnim obećanjima predstavnika više vlasti. Kada je reč o suzbijanju nasilja na sportskim događajima, Srbija je donela zakone po najvišim evropskim standardima. Međutim, podaci pokazuju… »