Izvor: Jug press arhiva vesti 24.05.2016

Polovinom juna novi saziv Skupštine grada Vranja

Jug press 24.05.2016
VRANJE Aktuelni predsednik Skupštine grada Vranja dr Slobodan Stamenković na osnovu Zakona o lokalnim izborima, Statuta grada i Poslovnika Skupštine doneo je odluku o sazivanju konstititutivne sednice novog saziva gradskog parlamenta za 15. jun. Nakon… »

Grupa muškaraca verbalno i jajima napala mirovni marš u prisustvu policije

Jug press 24.05.2016
LESKOVAC Grupa od desetak mladjih muškaraca danas je vredjala na najvulgarniji način i verbalno pretila a u dva navrata i gadjala jajima aktivistkinjr i aktiviste koji su učestvovali u mirovnom maršu u Leskovcu koji je organizovan pod sloganom “Sve… »

Bibliotekari proslavili slavu

Jug press 24.05.2016
LESKOVAC Svečanim rezanjem slavskog kolača, u prisustvu brojnih kolega, saradnika i prijatelja, biblioteka „Radoje Domanović“ obeležila je danas svoju krsnu slavu, sveti Ćirilo i Metodije. Sveštenik Miroslav Jovanović, umesto uobičajenog… »

Olimpijski karneval stigao u Vranje

Jug press 24.05.2016
VRANJE Član Olimpijskog tima Srbije, biciklistkinja Jovana Crnogorac u pratnji samba plesačica i kapuerista, posetila je Vranje. Ona je bila učesnica Olimpijskog karnevala, koji je zbog kiše umesto na Trgu Staniše Stošića održan u Sportskoj hali… »

U toku izgradnja vodovodne mreže Sejanica – Kovačeva Bara

Jug press 24.05.2016
LESKOVAC U toku su radovi na izgradnji dela vodovodne mreže od Sejanice do Kovačeve Bare, u dužini od 2.300 metara. Ugovorena je i izgradnja dve crpne stanice i rezervoara. Rok za završetak ovih radova je 90 dana. Vrednost ugovora je skoro 12 miliona… »

NUNS poziva novinare na protest “Ne davimo Beograd”

Jug press 24.05.2016
BEOGRAD Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je novinare i medijska radnike da se pridruže protestu “Ne davimo Beograd” posvećenom slobodi medija, koji će biti održan danas u 18:00, ispred Skupštine Beograda. Inicijativa “Ne… »

Patriotski blok : Vučić da podnese ostavku zbog kradje izbora

Jug press 24.05.2016
KOSOVSKA MITROVICA Patriotski blok Kosova I Metohije , koga čine Demokratska stranka Srbije I Pokret Dveri saopštio je danas da je Aleksandar Vučić obećao građanima Srbije, da ako se ukrade jedan glas na izborima da će on da podnese ostavku I da… »