Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 24.05.2016

(Video) Drama na ekskurziji: Autobus pun učenika iz bih zapalio se u Crnoj Gori!

Kurir 24.05.2016
Cetinjski vatrogasci ugasili su požar koji je danas zahvatio autobus bosanskih registarskih oznaka. Autobus se zapalio na putu Podgorica-Cetinje u mestu Ulići, a srećom niko nije povređen. Autobus preduzeća "ATP Brod" je na ekskurziju prevozio… »

Svet neće fašistu u Hrvatskoj vladi: Svetski intelektualci traže smenu Hasanbegovića!

Kurir 24.05.2016
ZAGREB - Francuski dnevnik Liberasion objavio je otvoreno pismo u kojem je pokrenuta peticija za smenu hrvatskog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, a potpisnici su brojni intelektualci koji poručuju da u Evropi nema mesta ideologiji koju on… »

Objavljeni dokumenti austrijske Službe: Muftija Cerić stvorio terorističku mrežu u BiH

Kurir 24.05.2016
Glavni bosanski muftija Mustafa Cerić je idejni tvorac terorističke mreže u Bosni i Hercegovini, navodi se u dokumentima obaveštajne službe Austrije. Banjalučki mediji su objavili delove dokumenata austrijske Službe za zaštitu ustavnog poretka u… »

Stranka Domovina: Zabraniti Tita, petokraku i druge komunističke simbole

Kurir 24.05.2016
Politička stranka Projekat Domovina smatra da je nedopustivo da se u demokratskoj Hrvatskoj organizuje proslava povodom rođendana, kako navode, komunističkog diktatora Josipa Broza Tita. Oni su zatražili zabranu korišćenja i nošenja simbola… »

(Uznemirujuće) u Podgorici brutalno pretučen pas: Tukla ga vlasnica, niko nije ni najmanje reagovao

Kurir 24.05.2016
U Podgorici je juče na trotoaru zatečen brutalno pretučen pas koji je imao povrede po celom telu. Povređeni su mu nos, oko, šape, kukovi, a polomljeni su mu i zubi. "Ovaj pas je juče brutalno pretučen od strane vlasnice. Tukla ga je metalnom… »

Rastavljeni, ali srećni: Ovo je ulica sa najviše razvedenih muškaraca u BiH

Kurir 24.05.2016
Postoje mesta sa velikim brojem neženja, sa porodicama koje broje najmanje desetak članova, ali ima i onih neobičnih kao što je deo Rebrovca gde samo u jednoj ulici (Dujke Komljenovića) živi veliki broj razvedenih muškaraca – čak 37! Oni su svi… »

(Foto) da me vidi babo Ovo je fotografija o kojoj danas priča cela BiH

Kurir 24.05.2016
Banjalučki fotograf Miladin Mihajlović objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju o kojoj danas priča cela Bosna i Hercegovina. Fotografija, koja je snimljena u gradskom parku Petra Kočića u Banjoj Luci, kao munja se proširila društvenim… »

(Video) Vašington Post: Priča Hilari da je u Tuzli gađana iz snajpera najveća je laž svih vremena!

Kurir 24.05.2016
VAŠINGTON - Izjava Hilari Klinton da je u BiH sletela pod snajperskom vatrom jedna je od najvećih izmišljotina svih vremena u američkoj politici koja je proverena od strane popularnog američkog sajta FacktCheck.org, napisao je "Washington Post" LIst… »

(Video) Neobičan prizor u Podgorici: Kad se Hitna zadimi...

Kurir 24.05.2016
Neobičan prizor snimljen je sinoć ispred Urgentnog centra u Podgorici. "Ovo je noćas ispred urgentnog, ali sam kasno došao. Iz ovog kombija je izašao pacijent. Kad su otvorili vrata, toliko dima je izašlo da mi nije jasno kako se nije ugušila… »

Incident u istočnom sarajevu: Pretio ubistvom i da će sve zapaliti, pa onda platio ukradenu trenerku

Kurir 24.05.2016
Stanici javne bezbednosti Pale osoba D. T. prijavila je da mu je A. V. pretio da će ga ubiti i zapaliti i da mu je iz službenog dostavnog vozila uzeo jednu novu trenerku. Posle toga, izvršen je pretres porodične kuće i vozila koje koristi… »