Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 24.05.2016

"Ja plaćam, ja gledam, ja branim": Održan protest zbog smena na RTV (FOTO)

Moj Novi Sad 24.05.2016
Građani Novog Sada okupili su se sinoć na protestu zbog smena na RTV i uputili zahtev za neopozive ostavke Upravnog odbora RTV. - Zahtevamo neopozive ostavke Upravnog odbora i poništavanje svih odluka koje je to telo donelo. Te odluke su izazvale talas… »

Prelazna ocena za Čistoću, Novosađani ne žele da privatnik odnosi đubre

Moj Novi Sad 24.05.2016
Svaki drugi stanovnik Novog Sada, tačnije njih 53% zadovoljno je uslugama JKP "Čistoća", pokazalo je istraživanje agencije Ninamedija. Prema tom istraživanju, četvrtina ispitanika ima nautralan stav, dok je svaki peti građanin nezadovoljan. Kako se… »

Sutra u Višem sudu: Goran Davidović dolazi na pripremno ročište

Moj Novi Sad 24.05.2016
Pripremno ročište u procesu protiv vođe zabranjene organizacije Nacionalni stroj, zbog optužbi da je sa svojom grupom 2007. godine napao učesnike antifašističke šetnje, trebalo bi da se održi sutra u Višem sudu u Novom Sadu. Očekuje se da će… »

Delovi Novog naselja i Satelita sutra bez struje

Moj Novi Sad 24.05.2016
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Čeneju, Rakovcu, Čortanovcima, Ledincima, Banoštoru, Budisavi i Šakotincu. Novi Sad: - od 10 do 12 sati: Gajeva 16-24. - od 11.30 do 13.30 sati… »

Gradski budžet od juče bogatiji za 30 miliona evra

Moj Novi Sad 24.05.2016
Kompanija "Nepi" iz Južne Afrike isplatila je u ponedeljak svih 3,77 milijardi dinara, odnosno oko 30 miliona evra, za koliko je kupila plac u neposrednoj blizini Spensa i stadiona FK Vojvodina.… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 18 beba

Moj Novi Sad 24.05.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: BLIZANCI: Slađana Knežević iz Inđije (devojčice) i Tatjana Lalević iz Novog Sada (dečaci). DEVOJČICE: Jovana Gajić i Adrijana… »

Pronađeno telo kod Žeželjevog mosta, potvrđeno da je u pitanju nestala veslačica

Moj Novi Sad 24.05.2016
Beživotno telo devojčice pronađeno je danas pre podne u Dunavu, kod gradilišta novog Žeželjevog mosta. U Novom Sadu danas je pronađeno telo petnaestogodišnje devojčice K.K, koja se utopila tokom treninga, potvrđeno je agenciji Beta. Telo… »

Uvozimo robu najlošijeg kvaliteta, a plaćamo je skuplje od Nemaca

Moj Novi Sad 24.05.2016
Najmoćnija tržišta Evrope snabdevena najkvalitetnijom robom i po najpovoljnijim cenama. Kod nas stiže i roba koja se ne može prodavati u razvijenim zemljama. Kod bogatih i kvalitet i povoljnija cena. Tako bi se u najkraćem mogla opisati situacija sa… »

Visoka poslovna škola: Jelena Damnjanović Simić novi v.d. direktora

Moj Novi Sad 24.05.2016
Nova v.d. direktorka Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu postala je profesorka ove ustanove, prof. dr Jelena Damnjanović Simić, koju je juče izglasao novi Savet škole. Pre toga, Nastavno veće smenilo je stari Savet i izabralo novi… »

Proverite da li ste žrtva velike krađe podataka

Moj Novi Sad 24.05.2016
Nedavno je otkriveno da su nalozi desetina, neki izvori tvrde da je i više od sto, dvesta miliona naloga u pitanju, hakovano, a mejl adrese i lozinke su okačene na internet svima "na izvol’te". Sajt haveibeenpwned.com sadrži u svojoj bazi lozinke… »