Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 24.05.2016

Zapalio se autobus pun đaka kod Cetinja (video)

Mondo 24.05.2016
Na putu Podgorica-Cetinje u mestu Ulići izgorio je autobus bosanskih registarskih oznaka. Srećom, nije bilo povređenih. Foto: Youtube Autobus preduzeća "ATP Brod" je na ekskurziju prevozio učenike Osnovne škole "Nikoa Tesla" iz Dervente. Cetinjski… »

Muftija Cerić stvorio terorističku mrežu u BiH

Mondo 24.05.2016
Glavni bosanski muftija Mustafa Cerić je idejni tvorac terorističke mreže u Bosni i Hercegovini, proizlazi iz dokumenata obaveštajne službe Austrije. Radio televizija Republike Srpske objavila je delove dokumenata austrijske Službe za zaštitu… »

Da li će Olivera Ilinčić biti izručena Crnoj Gori?

Mondo 24.05.2016
Crna Gora je raspisala poternicu za državljankom Srbije Oliverom Ilinčić, označenu kao jednog od kreatora i ključnog aktera više afera u Budvi, kojima je ta opština oštećena za više miliona evra. Foto: youtube/printscreen Olivera Ilinčić… »

Brutalno pretučen pas u Podgorici

Mondo 24.05.2016
U Podgorici je na trotoaru zatečen brutalno pretučen pas koji je imao povrede po celom telu. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Povređeni su mu nos, oko, šape, kukovi, a polomljeni su mu i zubi. "Ovaj pas je juče brutalno pretučen od strane… »

Hrvati masovno odoše iz Hrvatske!

Mondo 24.05.2016
Hrvatska je nakon privredne krize došla do one mnogo teže - društvene krize koja tera porodice van zemlje, pišu zagrebački mediji. Foto: Mondo/ Goran Sivački Hrvatska se 20 godina vrti u krug, bira pogrešno političko vođstvo, što je dovelo do… »

Ulica razvedenih muškaraca u Banjaluci!

Mondo 24.05.2016
U ulici Dujke Komljenovića u Banjaluci živi veliki broj razvedenih muškaraca - njih 37. U majicama sa sloganom "Slomljena srca" oni su se proteklog vikenda okupili na druženju, a planiraju osnivanje i gradskog udruženja "raspuštenaca" Foto: You… »