Izvor: Personal magazin arhiva vesti 24.05.2016

Digitalna rešenja za nevladin sektor – Hakaton za društveno uključivanje

Personal magazin 24.05.2016
U organizaciji Balkanske inicijative za toleranciju i uz podršku Erazmus programa Evropske unije u Beogradu je od 17. do 24. maja održan trening za nevladin sektor o upotrebi digitalnih tehnologija, uz hakaton na temu inkluzivnog društva. “Hakeri”… »

Kompanija Canon predstavila odličan primer iz prakse na kongresu kontrolera

Personal magazin 24.05.2016
Više od 400 eksperata iz oblasti finansija i menadžmenta okupilo se da bi razmenilo iskustva i znanja o kontrolingu – novom načinu analize poslovanja koji omogućava menadžerima da donose kvalitetnije odluke, a odličan primer iz prakse imali su… »

Kaspersky Lab najavljuje nove proizvode za poboljšanu korporativnu bezbednost

Personal magazin 24.05.2016
Kompanija Kaspersky Lab najavila je novu seriju bezbednosnih proizvoda za računare, koji su kreirani sa ciljem da povećaju stepen bezbednosti u kompanijama tako što će stvoriti sajber bezbednosnu kulturu, motivisati zaposlene i obezbediti im neophodno… »

MasterIndex Srbija – prosečan korisnik obavi 8 kartičarskih transakcija mesečno

Personal magazin 24.05.2016
Korisnici kartica u Srbiji obavljaju u proseku osam transakcija putem kartica mesečno, pokazalo je najnovije MasterIndex Srbija istraživanje čije je rezultate kompanija MasterCard predstavila danas. Istraživanje, koje je godišnja studija finansijskih… »

Razvojni centar Microsoft-a u Srbiji predstavio se na ITkonektu

Personal magazin 24.05.2016
Razvojni centar kompanije Microsoft uzeo je učešće na ITkonektu, jednom od najvećih IT događaja, koji se održava 20. i 21. maja u Beogradu. Posetioci su bili u prilici da se upoznaju sa mnogim interaktivnim sadržajima i temama na štandu Microsoft… »

Eurosport VR aplikacija

Personal magazin 24.05.2016
Eurosport, sportska destinacija broj jedan u Evropi, pokreće Eurosport VR, novu VR (virtuelnu realnost) aplikaciju koja fanovima pruža mogućnost da zakorače duboko u svet vrhunskog sporta. Eurosport VR aplikacija dostupna je za preuzimanje u pravo… »

Teslin jubilej u znaku svetske premijere u Beogradu

Personal magazin 24.05.2016
Dajrekt Medija poklanja Virtuelnog Teslu Muzeju Nikole Tesle za 15 godina poslovanja Na 160-tu godišnjicu od rođenja Nikole Tesle, u Beogradu će biti otvorena prva muzejska izložba u okruženju virtuelne realnosti, pod nazivom “Doživi Teslu“. U… »

Novi UV400 SSD kompanije Kingston Digital od danas u ponudi

Personal magazin 24.05.2016
Kingston Digital,Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda je danas najavila dostupnost novog UV400 SSD-a. Ovaj ultra povoljni SSD omogućava korisnicima brzo startovanje računara… »

Samsung Galaxy S7 i S7 edge donose napredne funkcije kamere

Personal magazin 24.05.2016
U doba apsolutne dominacije selfija i društvenih mreža retko ko odoleva prilici da napravi, dodatno obradi i podeli i fotografiju dobrog provoda, odličnog zalogaja ili doživljanja sa putovanja. Prateći zahteve korisnika, Samsung je obradovao… »